LJUBAV U ZRAKU

Pale su i zaruke! Reality zvijezde ukrale show na crvenom tepihu u Veneciji

Uoči premijere filma ‘The Son‘ talijanski biznismen kleknuo je i zaprosio svoju djevojku, manekenku Sophie Codegoni.

Zaljubili su se pred kamerama u talijanskom reality showu Big Brother VIP, iz kuće su izašli kao par, a kad je došlo vrijeme za prosidbu 33-godišnji Alessandro Basciano, koji se u međuvremenu posvetio poduzetništvu, te otvorio salon luksuznih automobila, nije imao dvojbi gdje će i kada zaprositi svoju dragu, influencericu Sophie Codegoni.

Dogodilo se to sinoć uoči premijere obiteljske drame "The Son" francuskog redatelja Floriana Zellera na crvenom tepihu venecijanske Mostre, jednog od najstarijih i najuglednijih filmskih festivala na svijetu.

image

Alessandro Basciano i Sophie Codegoni su talijanske reality zvijezde

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Alessandro Basciano i Sophie Codegoni nisu bili dio službenog protokola filmske ekipe, koju predvode glumačke veličine poput Hugha Jackmana, Laure Dern, Vanesse Kirby i Sira Anthonyja Hopkinsa, ali su im ukrali show.

image

Zaruke su pale uoči premijere filma ‘The Son‘, čije su zvijezde Hugh Jackman i Laura Dern

DANIELE CIFALA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pred okupljenim fotografima i filmskim obožavateljima Alessandro je kleknuo pred svoju dragu, iz džepa izvadio kutijicu sa zaručničkim prstenom i upitao je želi li se udati za njega. Ako je znala što se sprema Sophie Codegoni, talijanska influencerica i model, pokazala je zavidnu glumačku vještinu hineći zaprepaštenje, uzbuđenje i oduševljenje potezom svog zaručnika, čiju je ponudu, dakako, prihvatila. I tako su postali jedna od agencijskih vijesti dana.

U svakom slučaju zaslužili su Zlatnog lava za samopromociju.

Linker
18. travanj 2024 22:57