Poput princeze

Ovo bi nosila čak i Carrie: Povodom premijere, glumica zablistala u elegantnom izdanju

Sarah Jessica Parker i njezin suprug nakon dvije su godine konačno zaigrali na broadwayskoj pozornici te pokazali kako se odlično slažu kao bračni, ali i glumački partneri.

Glumica Sarah Jessica Parker i njezin suprug Matthew Broderick zablistali su u elegantnim izdanjima na crvenom tepihu u kazalištu Hudson u New Yorku, povodom premijere predstave Plaza Suite u kojoj oboje igraju. Naime, Parker i Broderick tumače uloge triju različitih supružnika u predstavi koju je režirao John Benjamin Hickey.

Predstava je trebala biti premijerno prikazana u ožujku 2020. godine, no sve je otkazano zbog pandemije, a supružnici i glumački kolege nisu krili uzbuđenje što konačno imaju priliku nastupiti na broadwayskoj pozornici.

image

Parker i Broderick tumače uloge triju različitih supružnika u predstavi koju je režirao John Benjamin Hickey

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zvijezda i njezin suprug u braku su od 1997. godine, a ovom su prilikom pokazali kako odlično funkcioniraju i kao glumački partneri.

Iako je par oduševio u elegantnim izdanjima, posebnu je pažnju ipak privukla Sarah koja je zablistala u outfitu kakav bi se zasigurno svidio i Carrie Bradshaw. Parker je, naime, odjenula ružičastu maksi haljinu s naramenicama koja se nazirala ispod prozirnoga ogrtača sa svjetlucavim kristalima.

image

Glumičin je glamurozni stajling odlično upotpunila i frizura: romantična punđa

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: BFF u kriznim situacijama: Kako je Sarah Jessica Parker spasila zvijezdu Daminog gambita

Broadwayske su premijere svakoga puta ne samo kulturni, već i modni događaj, a gracioznu kreaciju Sarah Jessice Parker potpisuje Prabal Gurung. Glumičin je glamurozni stajling odlično upotpunila i frizura: romantična punđa, ali i naušnice koje su se odlično slagale s detaljima na ogrtaču.

Društvene su mreže preplavili pozitivni komentari na glumičin outfit, a mnogi su ga usporedili s onima kakve je nosila omiljena junakinja i modna ikona, Carrie Bradshaw.

Linker
18. travanj 2024 05:55