SAVRŠENO ZA ODMOR

Ostajete u Zagrebu za produženi vikend? Evo odlične prilike za zabavu s mališanima

Još uvijek nemate ideju za uskrsni ponedjeljak? Povedite klince na izlet u netaknutu prirodu te uživajte u zabavljačima, dječjim zborovima i plesnim skupinama.

Pred nama je produženi vikend, a mnogi koji žele ova tri dana iskoristiti za jedan kraći izlet još uvijek nemaju ideju kako provesti slobodno vrijeme. Upravo iz tog razloga, predlažemo produženi vikend na velikom dječjem događaju ZekoEko, na koje su pozvani i odrasli, u zagrebački Zoo! Riječ je o interaktivnom, edukativnom, zabavnom i ponajviše eko programu simbolična naziva ZekoEko koji se održava petu godinu za redom.

Kako živimo u čudnim i svima teškim vremenima, svjesni da je djeci potrebna radost odrastanja, odraslima sreća u srcima, a svima u ovoj 2022. godini dobra nada u budućnost, Uskrs je blagdan koji nas ispunjava upravo takvim emocijama.

image

Razni izvođači i plesači zabavljat će publiku

G.I.TEPES

Projekt ZekoEko istinski je obogaćen mnogim iznenađenjima za najmlađe i roditelje pa će na uskrsni ponedjeljak zaigrati čak četiri eko edukativne kazališne predstave, ZekoEko interaktivne radionice koje klinci obožavaju, a nastupiti će brojni i brojni izođači i zabavljači, dječji zborovi i plesne skupine.

image

Interaktivne radionice koje klinci obožavaju

RENE KARAMAN

Poseban je naglasak ove godine na Abecedi njege jer će liječnice govoriti o eko proizvodima koje trebaju trudnicama i bebama za njihovu njegu. Sjajna će biti i dječja kreativna radionica Zasadi mini vrt u svom domu - presađivanje sadnica u posudice, koje će djeca ponijeti doma i nastaviti se brinuti o njima. I to nije sve. I šećer na kraju možete zaplesati u Dječjem disku ZekoEko!

image

Zeko Eko

PRESS

Program se održava 18. travnja 2022. od 11 do 19 sati, a cijelokupno događanje prati i humanitarna aktivacija, ove godine za djecu Ukrajine, jer ZekoEko zna kome sada treba najviše ljubavi i pažnje.

Linker
19. travanj 2024 04:39