Koncertni spektakl

Ne propustite: LP stiže u Split, vodimo vas na koncert

Snažnog vokala, osebujne androgine pojave i jedinstvenog glazbenog stila, svjetska koncertna atrakcija Laura Pergolizzi, poznatija na sceni kao LP, u nedjelju, 11. lipnja 2023., nastupa na Prokurativama u Splitu.

LP je američka kantautorica talijanskog podrijetla, za koju kažu da je poput zbirke jedinstvenosti: od nestandardnog izgleda s dječačkim kovrčama, sunčanim naočalama i naušnicom u obliku križa, do jedinstvene izvedbe pjesama s dubokim tekstovima, snažnim vokalom, umjetničkim zviždanjem i sanjivim zvukovima ukulelea.

S pratnjom od pet glazbenika na sceni, u predivnom ambijentu glasovitog mediteranskog trga podno Marjana, publika će uživati u prvom nastupu LP u Hrvatskoj nakon pet godina. LP stiže u Split samo mjesec dana nakon izdanja novog singla “Golden” kojim najavljuje album “Love Lines” i u sklopu svjetske turneje na kojoj će ovo biti jedini koncert u bližoj regiji.

image
PRESS

Hvaljena glazbenica još jednom će dokazati zašto se za njezine koncerte baš uvijek traži karta više, a publika u Splitu imat će priliku uživati u nevjerojatnoj snazi vokala i čarobnoj interpretaciji.

Ako i vi želite doživjeti ovaj koncertni spektakl, dvije ulaznice možete osvojiti na nagradnom natječaju koji je trenutno u tijeku na Glorijinom Instagram profilu. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja

Linker
17. travanj 2024 01:13