Romantične fotke

Influencerica koju prati 7 milijuna ljudi čeka bebu: ‘Osjećam se kao da sanjam‘

"Cvijeće nije jedino što cvjeta ovog proljeća", objavila je na Instagramu i raznježila pratitelje romantičnim fotografijama.

Jedna od najpoznatijih globalnih influencerica Julie Sariñana, poznata po imenom Sincerely Jules, podijelila je s pratiteljima sretne vijesti. Jules ovoga proljeća očekuje rođenje djeteta, a novosti je objavila kroz fotografije snimljene u prostoriji koja je ispunjena cvijećem.

"Ne mogu riječima opisati koliko sam zahvalna, blagoslovljena, uzbuđena i presretna! Kevin i ja se veselimo novom putovanju koje se zove roditeljstvo - osjećam se kao da sanjam i jedva čeka započeti novo poglavlje i dočekati naše maleno", objavila je ispod romantičnih fotografija.

Jules i partner Kevin vjenčali su se 2017. godine, a par često putuje i objavljuje fotografije s različitih dijelova svijeta. Instagram profil Sincerely Jules broji oko 7,4 milijuna pratitelja, a influencerica meksičko-američkog podrijetla jedna je od originalnih influencerica koja je karijeru započela prije uzleta društvenih mreža. Blog je pokrenula 2009. godine i s vremenom se isprofilirala kao modna i travel influencerica s velikom bazom pratitelja diljem svijeta. U međuvremenu, pokrenula je beauty brenda veganskih kozmetičkih preparata Color Department.

"Predivan podsjetnik za sve nas je da možemo živjeti i raditi ono što volimo. Sanjanje o velikim stvarima je besplatno - potrebno je hrabrosti i nade, no ostvariti ono o čemu sanjate dolazi od nas samih i ovisi o tome koliko žarko želimo ispuniti svoje želje. Trebamo se okružiti pravim ljudima koji vjeruju u snove, i u sve uložiti vrijeme i trud", rekla je u jednom od prošlih intervjua uspješna influencerica.

Linker
23. travanj 2024 20:53