KONCERT NA RIVI

Infiša san u te! Cijela Hrvatska večeras u Veloj Luci slavi Olivera

Koncert Trag u beskraju u čast Olivera Dragojevića održava se na Rivi uz direktan prijenos na Hrvatskoj televiziji.

Možda bi Oliver mislio da je sve to pretjerano, možda mu ne bi bilo drago što se od njegovog lika i djela gradi spomenik, kako kaže njegova udovica Vesna Dragojević, no iza sebe je ostavio - trag u beskraju, koji svakodnevno tražimo i uvijek mu se vraćamo.

image

Zorica Kondža, Ante Gelo, Doris Dragović i Petar Dragojević

JOSKO PONOS CROPIX

U čast jednog i jedinog, neponovljivog i našeg Olivera ponovno se u njegovoj Veloj Luci održava koncert ‘Trag u beskraju‘ na kojem će večeras, uz direktni televizijski prijenos na HTV-u, nastupiti neka od najvećih imena hrvatske scene: Zorica Kondža, Doris Dragović, Petar Grašo, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Eli Žuvela, Dino Jelusić i talentirani mladi izvođači su Matija Cvek, Jure Brkljača, Dino Petrić, Lorena Bućan...

image

Ante Gelo

JOSKO PONOS CROPIX

Oliverovi prijatelji i kolege glazbenici otpjevat će njegove najljepše i najveće hitove, a glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, dugogodišnji Oliverov prijatelj i suradnik, a istog dana položen je i vijenac na mjesnom groblju sv. Roka, te održan recital u crkvi sv. Josipa uz glazbenike Matiju Cveka, Antu Gelu i kvartet Sequentia.

image

Voditelj Duško Ćurlić

JOSKO PONOS CROPIX

Program svečanosti završava koncertom Vrijeme ljubavi 30. srpnja, kad na pjaci ispred crkve sv. Josipa nastupaju Zorica Kondža i orkestar Joška Banova, a 31. srpnja na istom mjestu nastupaju Gibonni, Matija Dedić, Dražen Bogdanović, Marko Ramljak, Marko Reljanović i Branimir Gazdik.

image

Petar Dragojević

JOSKO PONOS CROPIX
image

Goran Franić Njoko i sastav Dupini

JOSKO PONOS CROPIX
image

Ante Gelo i Zorica Kondža

JOSKO PONOS CROPIX
image

Jure Brkljača

ANTE CIZMIC CROPIX
image

Ivan Huljić i Andrea Andrassy

ANTE CIZMIC CROPIX
image

Stjepan Lach i Josip Palameta

JOSKO PONOS CROPIX
image

Sabrina Hebiri

JOSKO PONOS CROPIX

Linker
22. travanj 2024 15:18