POBJEDA ZA PAMĆENJE

Idemo do kraja! Cijela Hrvatska slavi nevjerojatnu pobjedu naših heroja

U nikad napetijoj završnici hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Brazil i plasirala se u polufinale Svjetskog prevenstva u Katru!

Nakon dva produžetka Hrvatska je u izvođenju jedanaesteraca pobijedila Brazil i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva! Brazilci su poveli golom Neymara, izjednačio je Bruno Petković, a Dominik Livaković je ponovno bio heroj na našim vratima. Jedan udarac je obranio, a drugi je završio na stativi.

image

Slavlje vatrenih

NELSON ALMEIDA AFP

"Ovi momci nisu normalni, to što rade ne može nitko drugi osim njih. Ova pobjeda je za sve naše ljude, a posebno za naše branitelje, idemo dalje", izjavio je izbornik reprezentacije Zlatko Dalić.

image

Slavlje hrvatskih igrača

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT AFP

"Borili smo se, ostavili smo srce na terenu i prošli, idemo dalje, eto, isplatilo se", izjavio je Dominik Livaković.

image

Hrvatski navijači napravili su feštu u Dohi

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK

"Emocije su velike, ali nije još gotovo, mi smo tu da ostanemo do kraja i još više razveselimo našu lijepu zemlju", kaže Mateo Kovačić.

image

Čestitke Bruni Petkoviću

HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK

Hrvatski heroj ovaj put je bio Dinamov napadač Bruno Petković koji je fenomenalnim zgoditkom u drugom produžetku izjednačio rezultat i odveo vatrene do izvođenja jedanaesteraca. A tu smo nepobjedivi! Zbog toga se u Dohu ponovno sprema Brunina zaručnica Iva Šarić. TV voditeljica i nekadašnja manekenka već je u Katru navijala za svog dragog na utakmici s Kanadom, a sad će se vratiti i to sa sinovima. Desetogodišnji Carlos i dvije godine mlađi Leon, koje ima iz braka s nogometašem Jerkom Lekom, strastveni su ljubitelji nogometa, a to prenose i na brata Adriana, rođenog prije godinu i pol u Ivinoj vezi s Brunom. Podsjetimo, među njima je zaiskrilo 2019. tijekom HTV-ove emisije Klub 7, u kojoj je Iva intervjuirala mladog dinamovca, a već dvije godine kasnije zaručili su se i krstili sina.

image

Iva Šarić i Bruno Petković

TONčI PLAZIBLAT/CROPIX

"Pokazali smo nevjerojatan karakter, sada je ciljeli svijet vidio što možemo", izjavio je Bruno Petković, strijelac najvažnijeg pogotka u svojoj nogometnoj karijeri.

image

Iva Šarić je sinove Carlosa i Leona rodila u braku s nogometašem Jerkom Lekom, a mali Adrian plod je njene ljubavi s Brunom Petkovićem, s kojim je u vezi tri godine

PRIVATNI ALBUM

"Najmanji je problem organizirati se, doći ponovno u Dohu i biti ponovno našima podrška s tribina", kaže Iva Šarić koja je u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju otkrila kako se Bruno Petković snalazi u ulozi oca.

"Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju", kaže Iva Šarić.

image

Neymar je kraj utakmice dočekao u suzama

MICHAEL ZEMANEK/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 21:39