"Tuširanje duše"

Danijela Martinović predstavila knjigu uz najdraže: Pjevačicu podržali mama i novi dečko

Promocija je održana u paintball klubu Danijelinog partnera Josipa Plavića, a podršku su joj došli izraziti Barbara Kolar, Sanja Doležal, Bojan Jambrošić...

Pjevačica Danijela Martinović imala je svoj veliki dan – pred okupljenim prijateljima i dragim joj ljudima promovirala je svoju novu knjigu "Tuširanje duše", svojevrsnu duhovnu autobiografiju u kojoj predstavlja pravu sebe, a ne sliku kakvu su o njoj stvorili mediji ili javnost. Promociju je upriličila na pomalo neuobičajenom mjestu za takva događanja – u paintball klubu koji je s prijateljima osnovao njezin ljubavni partner, policijski inspektor Josip Plavić koji je svoju Danijelu pred svima i poljubio.

image

Danijela Martinovic s partnerom Josipom Plavićem

RANKO SUVAR CROPIX

U dobrodošlici je Danijela rekla kako je od četrnaeste godine na sceni, a da zapravo nije bila viđena i da nitko nije uistinu vidio tko je ona. Bilo joj je izazovno živjeti takve paralelne živote, no da bi o svemu otvoreno progovorila prvo je morala srušiti obrambene zidove koje je oko sebe izgradila, a za to je najzaslužniji bio, istaknula je, književnik Branislav Glumac kojega svi znamo po "Zagrepčanki".

image
RANKO ŠUVAR/ CROPIX
image

Emina Pršić, Danijela Martinović, Branislav Glumac i Daria Žilić

RANKO ŠUVAR/ CROPIX

„Uz njegovu pomoć, uspjela sam ostvariti nešto što nisam mogla sanjati ni u najluđem snu te će sada čitatelji imati prvi puta priliku upoznati pravu Danijelu”, rekla je ponesena događanjem pjevačica i spisateljica koja je s novom ljubavi i novom knjigom ušla u novo poglavlje svog života.

image

Danijela Martinović i mama Ivka

RANKO ŠUVAR/ CROPIX

"Govorila sam si, da samo napišem tu još jednu knjigu, i evo jesam. U njoj sam odlučila pokazati onu mene koju drugi nisu vidjeli jer nisu mogli niti trebali. Ova knjiga daje Danijelu kakva ona jest", izjavila je pjevačica.

Okupljeni prijatelji već su je upoznali. Voditeljica Barbara Kolar među prvima je pročitala knjigu te je rekla kako je rado došla podržati Danijelu, jer je druženje s njom uvijek prožeto lijepom energijom.

image

Barbara Kolar

RANKO ŠUVAR/ CROPIX

"Danijela je lijepa energija i volim surađivati s njom. Oko svih nas koji smo javne osobe stvorene su neke slike i svi smo mi svrstani u neke ladice. Zato je zanimljivo vidjeti tko je tko zapravo. Nekada je potrebno reći tko si, a ne samo prihvaćati ono što ljudi misle da jesi", zaključila je voditeljica.

image

Uršula Tolj i Bojan Jambrošić

RANKO ŠUVAR/ CROPIX

Knjigu se sprema pročitati i televizijska urednica Uršula Tolj, koja je pročitala i ranije Danijeline knjige koje su je ganule do suza, a čitanju se veseli i mlađi kolega glazbenik Bojan Jambrošić koji Danijelu opisuje kao pozitivnu i dobronamjernu osobu koja je za njega uvijek imala dobre savjete i lijepe riječi.

Na predstavljanje je došla i Sanja Doležal koja je rekla kako Danijelu poznaje od samih njenih početaka u Magazinu te da su kliknule od prvog trenutka. "Nije bilo nikakve konkurencije između nas, između Magazina i Novih fosila, to su mediji izmislili. Odmah smo se složile, imale smo lijepe trenutke i lijepe razgovore", rekla je poznata pjevačica.

image

Sanja Doležal

RANKO ŠUVAR/ CROPIX

Pjesnikinja Darija Žilić, autorica predgovora knjige, istaknula je kako je Danijelina knjiga autofikcija s elementima iz autobiografije koja pokazuje Danijelin život i sazrijevanje: "Otvara ranjivost i vjerojatno će šokirati čitatelje time što će gotovo na dlanu prezentirati najveće traume i sve što je Danijela u životu prošla."

Linker
14. travanj 2024 17:49