KOMENTAR MATIJE VUICE

Chanel ima sve! Ples, kostim, energija, poput Madonne na sceni je, žena toreador!

Scenske nastupe, kostime te cjelokupni dojam na sceni za Gloria.hr komentira poznata dizajnerica i glazbenica Matija Vuica.

"Scenski je nastup večeras odličan jer ipak u finalu gledamo samo najbolje. Dosad je apsolutno najbolji nastup Španjolske jer ovaj ples, kostim, ona kao žena toreadorica u savršenoj izvedbi s odličnim plesačima izgleda svjetski. Tako treba izgledati nastup na Euroviziji", komentira Matija Vuica.

image
MARCO BERTORELLO AFP

Što se tiče nastupa Ukrajine kao jedne o favorita Vuica otkriva: "Ja sam inače obožavateljica Ukrajine ove godine jer imaju taj spoj etno glazbe i repa, a uz kostime s etno motivima ostavljaju odličan dojam".

Čitajte i: TALIJANI I ŠPANJOLKA UŽARILI MREŽE I ATMOSFERU: ‘MAHMOOD I BLANCO SU KRALJEVI NA TRONU‘

image
MARCO BERTORELLO AFP

"S druge strane imamo jednu Nizozemsku koja je minimalističkog scenskog nastupa ali koji savršeno odgovara pjesmi. Njezin je outfit s kropanim frakom i oversized hlačama te minimalistički styling sasvim u funkciji pjesme, a to je ono što gledamo na Eurosongu."

image
MARCO BERTORELLO AFP

Pohvale je dobila i predstavnica Armenije s nastupom "djevojke iz susjedstva" u jako efektnoj scenografiji. "Šteta je što izvođači nisu napravili neki pomak u odnosu na nastupe koje smo vidjeli u polufinalu, dosta ih se ponavlja", komentira Vuica.

image
ROLF KLATT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: UŽIVO IZ TORINA: DELIRIJ ZBOG KALUSHA! STRUKAR: "ŠPANJOLSKA!", MATIJA VUICA: "NAJKOMPLETNIJA CHANEL, ALI SRCE JE ZA UKRAJINU"


Talijanski predstavnici Mahmood i Blanco očekivano su usklađeni. "No, čini mi se da je odijelo koje nosi Blanco ipak malo too much. Trebali su se odlučiti za jedan dio, košulji i hlače, to bi bilo bolje usklađeno s drugim pjevačem. Ja bih se odlučila za malo "manje" u ovom slučaju", kaže Vuica.

image
MARCO BERTORELLO AFP

Linker
19. travanj 2024 01:09