Nogometna elita

Zvjezdano društvo za kraj: Dok su Vatreni putovali,Kolinda se družila s najvećim legendama

Bivša predsjednica Hrvatske osim s političarima u Dohi se, tijekom i nakon finalne utakmice, družila i sa slavnim sportašima.

U društvu najvećih nogometnih zvijezda današnjice jednu od najnapetijih utakmica u Katru gledala je naša poznata političarka.

Dok su naši nevjerojatni Vatreni bili na putu za Hrvatsku, odigravalo se finale Svjetskog prvenstva u nogometu, a bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sve je gledala iz lože.

image

Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović srdačno su se pozdravili

PAUL ELLIS/AFP/PROFIMEDIA
image

U azgovoru s prvom damom Francuske Brigitte Macron

FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA

No prije početka utakmice između Francuske i Argentine, Grabar-Kitarović pozdravila je kolegu i prijatelja Emmanuela Macrona, s kojim je prije četiri godine dijelila medalje nogometašima Hrvatske i Francuske. Nakon toga popričala je s prvom damom Francuske Brigitte Macron. Zatim se smjestila u ložu Luisal stadiona.

No zvjezdana druženja nisu stala ni s proglašenjem pobjednika, ovog puta Argentina je ponijela titulu najboljih na svijetu. Kolinda Grabar Kitarović nakon utakmice družila se sa Zlatanom Ibrahimovićem, švedskim nogometašem koji igra u talijanskom Milanu - čime se pohvalila i na društvenim mrežama. Na Instagram storiju podijelila je zajedničku fotografiju.

image

Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatan Ibrahimović

INSTAGRAM

Osim s Ibrahimovićem bivša predsjednica družila se i s Davidom Beckhamom, engleskom nogometnom legendom.

Linker
24. travanj 2024 19:28