TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Polufinale showa

‘Zvijezde pjevaju‘ napustili su Ivan i Zsa Zsa, Rade Šerbedžija bodrio kćer Luciju

U polufinalnoj emisiji natjecanje su napustili poznati chef Ivan Pažanin i njegova mentorica Zsa Zsa.

U polufinalnoj emisiji natjecanje su napustili poznati chef Ivan Pažanin i njegova mentorica Zsa Zsa.

Pjevački parovi sinoć su izveli dvije pjesme, nakon čega su uslijedili dueli. Na kraju večeri, par s najmanje bodova bili su Ivan Pažanin i njegova mentorica Zsa Zsa koji su napustili "Zvijezde pjevaju".

Ivan Pažanin i Zsa Zsa večer su započeli pjesmom "Neprilagođen", grupe Film, dok su u drugom krugu izveli "No sikiriki" repera Ede Majke. "Ivane, ti si u polufinalu, znaš li što to znači? Ti si nam poručio svojim prisustvom da je svaki trenutak veliko finale. Hvala ti na tome!", kazala je članica žirija Danijela Martinović, a Marko Tolja je nadodao da vjeruje kako ga je mnogo ljudi kroz ovo natjecanje zavoljelo te kako je iskazao hrabrost uopće nastupati na ovakvom natjecanju.

"Konačno", pisali su komentatori na društvenim mrežama, dok su mnogi uputili podršku Pažaninu. "Bili su stvarno simpa, ali mislim da su i oni sada odahnuli", jedan je od komentara. Podsjetimo, prošlog vikenda iz natjecanja su ispali Jelena Perčin i Bojan Jambrošić.

image
TOMISLAV KRISTO CROPIX

U finalu nas druge subote očekuju Lucija i Ivanka, Davor i Gina te Lovro i Vjeko. Pažnju je privukao i Rade Šerbedžija koji je uživao u nastupima svoje kćeri Lucije, a u jednom trenutku ga je i žiri spomenuo. Lucija i Ivanka otvorile su show s pjesmom "Yes Sir, I Can Boogie", a za drugi nastup odabrale su hit Miše Kovača "Ti si pjesma moje duše".

"Vjerujem da si ti ovu pjesmu puno puta pjevala na feštama, htio sam pohvaliti što si pjevala drugi glas, a to je u mojoj knjižici uvijek veliki plus", pohvalio je Tolja Luciju i Ivanku.

image

Rade Šerbedžija

TOMISLAV KRISTO CROPIX
Linker
29. travanj 2024 08:55