SRETNA VIJEST

Zvijezda serije "Živi mrtvaci" iznenadio sve: "Stigli su nam blizanci"

Tom Payne i njegova supruga mjesecima su skrivali trudnoću od javnosti,a detalje o dolasku prinova podijelit će u svom novom podcastu.

Tom Payne, glumac kojeg mnogi pamte po ulozi Jesusa u hit seriji "Živi mrtvaci" i njegova supruga Jennifer Åkerman dobili su blizance, potvrdio je glasnogovornik para ekskluzivno za magazin People. Glumac i manekenka već ima ju sina Harrisona koji je rođen u siječnju 2022. godine

"Presretni smo što možemo objaviti kako smo 1. travnja 2024. godine dobili blizance. To je potpuno neočekivano, ali prekrasno iznenađenje za našu obitelj. Harrison je presretan što su dva nova člana došla u našu obitelj. Jennifer i ja smo se šalili da je zato što i inače obožava da je kuća puna ljudi", rekao je Tom za magazin.

Osim što sada imaju pune ruke posla s čak dvije bebe u kući, Payne i Åkerman najavili su kako pokreću novi podcast California Dreamin‘ koji treba izaći u svibnju.

"Sve detalje o trudnoći od toga kako smo saznali da smo trudni i da čekamo blizance pa do njihovog jedinstvenog rođenja podijelit ćemo u našem podcastu. Govorit ćemo o našem životu u Los Angelesu, ali i kako ćemo balansirati naše karijere i troje male djece", kaže Tom koji je s mlađom sestrom slavne glumice Malin Åkerman u braku od prosinca 2020. godine. Prije 2 godine su obnovili zavjete i organizirali veliko svadbeno slavlje u New Yorku jer su sve morali pomaknuti zbog pandemije koronavirusa.

image
ALBERT L ORTEGA/SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 15:55