Postignut dogovor

Zvijezda serije "The Bear" pristao na svakodnevno alkotestiranje samo kako bi mogao viđati kćeri

Jeremy Allen White i Addison Timlin pet mjeseci nakon pokretanja razvoda postigli su dogovor oko skrbništva za dvije kćeri.

Jeremy Allen White, zvijezda serija "The Bear" i "Shameless", i glumica Addison Timlin, najpoznatija po ulozi u seriji "Californication" u svibnju ove godine iznenadili su informacijom da se rastavljaju nakon tri godine braka. No ono što je krenulo kao još jedna zapetljana holivudska rastava na kraju je postao, naizgled, vrlo miran razlaz, ali to nipošto ne znači da javnost neće saznati ponešto njihova prljava rublja.

Tako je časopis People, prema dokumentima koje je bivši par podnio nakon dogovora oko skrbništva, otkrio da je 32-godišnji glumac pristao na svakodnevno alkotestiranje kako bi mogao viđati svoje kćeri. Kako doznaju, White i Timlin dogovorili su se za podijeljeno skrbništvo nad četverogodišnjom Ezer Billie i dvogodišnjom Dolores Wild, ali sve dok glumac koristi Soberlink uređaj kako bi garantirao da je trijezan svaki put kad viđa djecu. Uređaj će White morati koristiti više puta dnevno - ponedjeljkom, srijedom i petkom kad su kćeri kod njega dva puta, a subotama kad su djevojčice s njim tri puta u danu.

Kako piše na internetskoj stranici tvrtke, Soberlink je uređaj za analizu koncentracije alkohola "na daljinu". Naime funkcionira po principu klasičnog alkotesta koji analizira dah, ali posjeduje sustav prepoznavanja lica koji automatski, u realnom vremenu, šalje rezultate testa unaprijed određenim osobama.

image

Jeremy Allen White i Addison Timlin u rujnu 2022.

PICTUREGROUP FOR THE WALT DISNEY COMPANY/SHUTTERSTOCK

Osim toga, dogovor uključuje i stavku da će glumac najmanje jednom tjedno odlaziti na sastanke anonimnih alkoholičara, ali i da će odlaziti na terapiju. U slučaju da alkotest detektira alkohol u njegovu dahu dok su djevojčice s njime, White će morati ponoviti test za 15 minuta, a ako i tad bude pozitivan njegova će prava na skrbništvo biti ukinuta dok se ne odrede idući koraci.

White i Timlin upoznali su se još kao tinejdžeri dok su 2008. snimali seriju "Afterschool", a vezu su obznanili 2013. godine. Vjenčali su se 2019., godinu nakon što su dobili prvu kćer Ezeru, a drugu su kćer, Dolores, dobili krajem 2020. godine. Niti tri godine kasnije, u svibnju ove godine, procurila je informacija da je 32-godišnja Addison podnijela zahtjev za razvod. Iako konkretni razlozi nisu izašli u javnost, njezina je objava na Instagramu povodom majčina dana u kojoj je prvotno napisala da je samohrana majka što je kasnije promijenila u termin su-roditelj podigla veliku prašinu.

Činilo se tada da će i ovaj razvod prijeći u još jednu dramatičnu bitku, ali bivši partneri uspjeli su pronaći zajednički jezik i kćeri staviti na prvo mjesto. Tako su još ljetos zajedno bili na nogometnoj utakmici starije kćeri gdje su viđeni u zagrljaju i razgovoru, a u nadolazećim su mjesecima više puta viđeni zajedno s djevojčicama. Iako je njihov prvi zajednički izlazak potaknuo šuškanja o pomirenju, glumac je to demantirao kad je uhvaćen u strastvenom poljupcu s 30-godišnjom glumicom i modelom Ashley Moore koja iza sebe ima ulogu u TV seriji "I Know What You Did Last Summer" s kojom je, ako je suditi po prošlomjesečnim fotografijama i dalje u sretnoj vezi.

image

Jeremy Allen White i Ashley Moore uhvaćeni u rujnu 2023.

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 21:33