Novo prijateljstvo?

Zsa Zsa i Neven Ciganović zakopali ratnu sjekiru, a pao je i pomirbeni poljubac

Početkom godine glazbenica i modni stilist posvađali su se putem društvenih mreža, a uspješno su se i uživo izbjegavali gotovo četiri mjeseca. Međutim, konačno su imali priliku razgovarati i izgladiti razmirice.

Početkom godine na društvenim se mrežama odvila užarena prepirka između pjevačice Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, i modnog stilista Nevena Ciganovića.

Nakon što je Zsa Zsa otvoreno progovorila o problemimu s aknama na licu tijekom gostovanja u emisiji "Zdravlje na kvadrat", Neven Ciganović imao je grube riječi za mladu glazbenicu. "Ova stalno o prištevima. Hoće li ikada pričati o nekom svom hitu, kojeg nema?", napisao je Neven ispod članka.

image
ROBERT GAŠPERT

Nije trebalo dugo da Zsa Zsa vidi komentar i uzvrati odgovor. "Oprostite gospodine, razumijem da vi nemate taj problem jer kroz silikone prištevi jednostavno jadni nemaju ni kud izaći. Ali nama normalnim ljudima se to ipak dešava i skroz razumijem da to ne razumijete, zvijezdo", napisala je Zsa Zsa i tako nastavila prepirku. Oglasila su se i neka poznata imena koja su joj stala u obranu, a potom je Zsa Zsa pozvala ljude “da učine dobro djelo i pošalju mu malo ljubavi”.

image
ROBERT GAŠPERT

Međutim, čini se da su konačno zakopali ratnu sjekiru. Tijekom zanimljivog piknika, koji je organizirao fashion brend Guess na zagrebačkom Hipodromu, dogodio se dugoiščekivani susret Zsa Zse i Cigija. "Ljudi, u životu je važno znati oprostiti jedni drugima", napisala je Zsa Zsa na Insta story, a zatim se zajedno s njom u kadru pojavio Cigi kojeg je ona zatim poljubila u obraz.

image
ROBERT GAŠPERT
image
ROBERT GAŠPERT

Piknik će sigurno ostati dugo u sjećanju i Tini Walme, Ivani Mišković, Dragi Peziću, Anthonyju Vilanci – Crnom Anti, Petri Kraljev, Antei - Tia Lii, Tari Thaller i Pauli Jeričević koji su u maniri Guessovih modela iz kampanje prošetali u lepršavim kreacijama te najavili razigrano modno ljeto.

image
ROBERT GAŠPERT
image
ROBERT GAŠPERT

U savršenu kulisu su se odlično uklopile i jahačice s konjima koje su gosti mogli fotografirati te i zajahati uz stručni nadzor. Posebno se oduševila Matija Vuica koja je u jednom trenutku i zaplesala. Za opuštenu atmosferu se, uz glazbene ritmove, pobrinula voditeljica Renata Sopek koja je najavom za podizanje balona na vrući zrak oduševila goste. Romantični zalazak sunca začinio je let A Most Unusual balonom.

image
ROBERT GAŠPERT
image
ROBERT GAŠPERT

Marketing menadžer za hrvatsko tržište Tina Čima i sama se osvrnula na događanje: ”Duh Guess brenda je u potpunosti dočaran ovim druženjem, kao i raskošnim outfitima influencera. S jedne strane Guess simbolizira opuštenost, a također i senzualnost, posebnost i ženstvenu razigranost, dok je casual muškarac uvijek in”.

Linker
25. travanj 2024 14:14