NEZGODNA SITUACIJA

Zendayinu mamu zaštitar nije pustio do kćeri na Emmyjima, priznala je što je napravila

I na Emmyima se događaju neugodne situacije. Zna to najbolje Zendayina mama.

U ponedjeljak je Zendaya osvojila svog drugog Emmyja za glavnu ulogu u HBO-ovoj hit seriji "Euphoria", te time postala najmlađa glumica koja je osvojila dva Emmyja i prva tamnoputa glumica koja je dvaput osvojila Emmyja za glavnu ulogu u dramskoj seriji.

U utorak je Zendayina majka, Claire Stoermer, otkrila da je bila na dodjeli nagrada te je zagrlila svoju kćer prije proglašenja. Nakon što je na Instagram Storyju podijelila fotografiju na kojoj se grle, Stoermer je objasnila kako je zamalo spriječena da priđe stolu svoje kćeri.

image

Američka glumica Zendaya prima nagradu

PATRICK T. FALLON AFP

"Došla sam do Z prije nego što su joj dodijelili Emmyja, zagrila je i samo rekla ‘diši‘!", otkrila je mama te dodala: "Čovjek koji me pokušao zaustaviti pitao me: ‘Gdje su ti isprave?‘ Rekla sam: ‘Ja sam Zendayina mama‘ i nastavila hodati! Hahaha! Nikada to ne radim, ali morala sam!"

Zendayina mama također je pohvalila Sama Levinsona, tvorca "Euphorije" i njegovu suprugu Ashley Levinson jer su se brinuli za njezinu kćer.

"Volim ovu grupu ljudi. Kad Zendaya radi na Euphoriji, ne brinem se za nju! Hala vam!!", napisala je.

image

Zendaya u Valentinu

DAVID FISHER FOR PEOPLE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Hvala Akademiji, hvala mojim prijateljima i obitelji, od kojih su neki večeras ovdje", rekla je Zendaya u govoru prije nego što se nasmiješila dok je njezina majka pljeskala.

Otkrila je i što joj je bila najveća želja te kako su je inspirirali obožavatelji serije.

"Moja najveća želja za ‘Euforiju‘ bila je da pomogne ljudima zacijeliti. Želim poručiti svima koji vole Rue ili se poistovjećuju s njom, neizmjerno sam zahvalna na vašim pričama. Nosim ih sa sobom, nosim ih s njom", kazala je Zendaya susprežući suze u očima.

Podsjetimo, "Euforija" je ove godine osvojila šest Emmyja za drugu sezonu serije,a najavljena je i treća sezona serije.

Linker
16. travanj 2024 14:58