Krenuo je dalje

Zbogom Gigi, dobrodošla Vicki! Leo DiCaprio viđen na spoju s mladom glumicom

Poznati glumac i njegova mlada kolegica viđeni su da izlaze iz kluba u Hollywoodu i nasmijani ulaze u auto zajedno.

Neumorni neženja Leonardo DiCaprio ima novu djevojku, i nije riječ o poznatoj manekenki Gigi Hadid. Ovaj 48-godišnji glumac viđen je u Hollywoodu na prisnom spoju s 23-godišnjom glumicom Victorijom Lamas.

Ovaj Oskarovac kojeg prati legenda da nikad ne izlazi s djevojkama koje su starije od 25 godina, viđen je kako sjeda u auto s Victorijom. Ova mlada glumica je kći glumca Lorenza Lamasa, a rođena je dvije godine prije nego je Leov legendarni film Titanic objavljen 1997.

Par je iz The Birds Street kluba izašao odvojeno, da bi nakon toga zajedno ušli u auto. Pritom je Leonardo bio iznimno dobre volje, smijao se i šalio.

DiCaprio je bio ležerno odjeven u svijetle traperice, crnu majicu i šiltericu, za prigodu je odabrao i srebrni lančić. Glumica u usponu otkrila je trbuh u crnoj kombinaciji kraćeg topa i crnih hlača na što je obukla kožnu jaknu.

DiCaprio je ovog ljeta prekinuo vezu s Camilom Morrone, a od tada se spekulira tko je nova potencijalna ili stvarna djevojka tog holivudskog šarmera. Ove jeseni Leo je viđen s Gigi Hadid, zajedno su partijali po New Yorku te su u nekoliko navrata viđeni sami. Nije trebalo mnogih da se dvoje slavnih spoji u par. No čini se da, ako je i postojala romansa između Lea i Gigi, bila je kratkog daha.

Linker
20. travanj 2024 07:05