Sad bi gori...

Zbog ove je osobe Google u Britaniji ove godine ‘gorio‘, a njega su svi zaboravili

Drugi je Johnny Depp, treća je Amber Heard, slijede Kim Kardashian i Will Smith, Meghan Markle je tek sedma dok princa Harryja nema na listi.

Najdugovječnija i najomiljenija britanska vladarica, pokojna kraljica Elizabeta II. vodi na popisu najviše pretraživanih slavni osoba na tražilici Googleu u Ujedinjenom Kraljevstvu ove godine. Njen platinasti jubilej, potom odlazak u rujnu i grandiozan posljednji ispraćaj ponukali su 516.290 Britanaca na pretraživanje podataka o Elizabetinom životu, svaki mjesec. Dokazuje to istraživanje britanskog portala Celeb Tattler: riječ je o mjerenju pretraga s imenima 150 najutjecajnijih slavnih osoba u toj zemlji od 1. siječnja 2022. do danas.

image

Pokojna kraljica Elizabeta II. najguglanija je u Velikoj Britaniji.

JONATHAN BRADY/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Drugi je holivudski glumac Johnny Depp: guglan je 437.490 puta mjesečno, ponajprije zbog bombastičnog suđenja za klevetu u Virginiji. Zanimanje Britanaca zacijelo je dodatno "potpirila" činjenica da je njegova nova djevojka, Joelle Rich, odvjetnica koja ga je zastupala tijekom tog postupka, rođena u Velikoj Britaniji. Imaju vezu na daljinu jer majka dvoje djece (koja se zbog Deppa razvodi od supruga Jonathana Richa), živi u Londonu.

image

Johnny Depp intrigira Britance.

NOAM GALAI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Na trećem mjestu nalazi se bivša Deppova supruga Amber Heard s 388.680 guglanja mjesečno - zbog sudskog postupka na kojem je proglašena krivom za klevetu bivšeg supruga, zvijezde franšize "Pirati s Kariba".

Kim Kardashian zauzela je četvrto mjesto zbog 238.170 mjesečnih pretraživanja, a peti je glumac za udarce Oscara Will Smith čiji je šamar "zalijepljen" voditelju 94. dodjele Oscara, Chrisu Rocku, odjeknuo svijetom.

image

Jako ih zanima i njegova bivša, Amber Heard.

NASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Prikupio je 231.090 mjesečnih pretraga na Googleu. Šesta je engleska glumica Millie Bobby Brown, zbog jedne od najgledanijih Netflixovih serija "Stranger Things" u kojoj tumači jednu od glavnih uloga, ali i zbog veze s Jakeom Bongiovijem, sinom američke rock zvijezde Jonom Bon Jovijem.

image

Meghan Markle nije zablistala na popisu.

FOLCO/ALLPIX PRESS/PROFIMEDIA

Na sedmom mjestu našla se Meghan, vojvotkinja od Sussexa sa 223.450 mjesečnih pregleda. Njezin suprug, princ Harry, nije se plasirao među petnaest najguglanijih - za razliku od imenjaka, Harryja Stylesa, koji ima 208.680 mjesečnih guglanja, piše Daily Mail.

Linker
20. travanj 2024 13:53