ZABRINULA JE FANOVE

Završila na pretragama: Zvijezdu ‘Beverly Hillsa‘ odvezli u bolnicu zbog otežanog disanja

Glumica Tori Spelling javila se svojim obožavateljima iz bolnice i prozvala ‘hejtere‘ koji su je kritizirali što zbog bolesti nije mogla raditi.

Tori Spelling zabrinula je svoje obožavatelje selfijem iz bolničkog kreveta koji je objavila na svom Instagram profilu. Zvijezda Beverly Hillsa 90210 otkrila je da je završila u bolnici zbog otežanog disanja, "lude vrtoglavice" te povišenog krvnog tlaka.

“Evo me u bolnici od kasnih noćnih sati”, napisala je Tori i dodala kako su je liječnici podvrgnuli brojnim pretragama. Osvrnula se i na "hejtere" koji su je ovog tjedna prozvali nakon što je izjavila da se osjeća previše bolesnom da bi radila.

image

Nada se da će izaći iz bolnice i provesti blagdane sa svojom djecom

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Što kažete na to da sljedeći put nekoga shvatite zdravo za gotovo i pokažete ljubaznost umjesto sumnje. Zapamtite, za ljude poput mene, ne raditi je noćna mora. Ja sam radoholičar. Uvijek biram posao”, poručila je Spelling i dodala kako se samo želi vratiti kući svojoj djeci.

image

Tori su prozvali jer zbog bolesti nije radila

ROGER WONG/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Spelling i njezin suprug Dean McDermott u braku su od 2006. godine i dijele petero djece - Liama, Stellu, Hattie, Finna i Beaua.

Prošlogodišnji su blagdani bili vrlo težak period za Tori jer se razišla sa suprugom nakon što je saznala za njegove nevjere. Iako se činilo da je kraj njihove vezi definitivan, glumica je odlučila staviti obitelj na prvo mjesto i ipak mu sve oprostila.

Linker
19. travanj 2024 13:45