Jennifer Lopez

 SHUTTERSTOCK
Ovo je spektakularno

Zavirite u luksuzno zdanje! Jennifer Lopez pokazala svoj dom vrijedan 60 milijuna dolara

Riječ je o jednom od najprivatnijih imanja na tom području, a dio svoje privatnosti Jennifer je ipak odlučila podijeliti s više od 253 milijuna pratitelja na svom Instagramu.

Riječ je o jednom od najprivatnijih imanja na tom području, a dio svoje privatnosti Jennifer je ipak odlučila podijeliti s više od 253 milijuna pratitelja na svom Instagramu.

Pjevačica, glumica, producentica, dizajnerica i jedna od najbogatija žena na svijetu, Jennifer Lopez, početkom lipnja sa svojim je suprugom, također slavnim glumcem, redateljem i producentom Benom Affleckom preselila u njihov novi dom na Beverly Hillsu. Dom koji bi zadovoljio sve njihove potrebe tražili su čak godinu dana, a našli su ga u ovom spektakularnom zdanju za koji su izdvojili "skromnih" 60 milijuna američkih dolara.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck u Las Vegasu

MINDY SMALL GETTY IMAGES VIA AFP

Riječ je o jednom od najprivatnijih imanja na tom području, a dio svoje privatnosti Jennifer je ipak odlučila podijeliti s više od 253 milijuna pratitelja na svom Instagramu. Lopez je svoje pratitelje provela kroz dom i pohvalila se raskošnim dekoracijama koje je pripremila povodom obilježavanja Dana zahvalnosti, nacionalnog praznika u Sjedinjenim Američkim Državama koji povezuje kulturu, tradiciju i gastronomiju, a tradicionalno se provodi u krugu obitelji i prijatelja. Glumica je u videu pokazala svoj impresivan blagdanski stol koji je postavila u stražnjem dvorištu kuće ispod prostrane natkrivene terase s velikom vanjskom kuhinjom, odakle se pruža pogled na veliki vanjski bazen i savršeno uređen travnjak.

Rustikalan stol bio je posvuda dekoriran zelenim lišćem eukaliptusa, kao i dekoracijama od limuna i naranči dok su po sredini stola bile postavljene bijele svijeće u prozirnim svijećnjacima. Ljubiteljicama visoke mode za oko su zapeli i Hermesovi zlatno-bijeli tanjuri koji se ovisno o veličini kreću između 200 i 500 dolara po komadu. Jennifer je osvanula u jednostavnoj strukiranoj haljini s remenom i crnim gumbima, a kosa joj je bila raspuštena i stilizirana u meke valove.

Inače, prema podacima agencije za nekretnine Redfin, imanje na kojem žive Lopez i Affleck prostire se na 5,2 hektara, a središnji dio je glavna rezidencija na dva kata koja ima čak 12 spavaćih soba, 24 kupaonice i 15 kamina. Tu su naravno i dodatni sadržaji poput kino-dvorane, bara, zatvorenog sportskog kompleksa (u kojem se nalazi teretana, boksački ring i teren za pickleball), prostora za masažu, privatnih salona za uljepšavanje i slično. Na imanju se nalazi i kuća za goste od 500-tinjak kvadrata, ali i smještajni objekti za pomoćno osoblje i osiguranje.

Linker
27. travanj 2024 18:04