MARKO MISCEVIC CROPIX
BOŽIĆNA INSPIRACIJA

Zavirite u bajkovito ukrašene domove Maje Šuput, Dore Martinović i drugih poznatih

Domaće zvijezde za svoje su blagdanske dekoracije dobivale pohvale, ali i kritike, a kome je kićenje najbolje pošlo za rukom - prosudite sami.

Domaće zvijezde za svoje su blagdanske dekoracije dobivale pohvale, ali i kritike, a kome je kićenje najbolje pošlo za rukom - prosudite sami.

Advent se ove godine u punom sjaju vratio u hrvatske gradove, a nakon pandemijske pauze mnogi su jedva dočekali blagdanska druženja na otvorenom, uz glazbu, žamor i pokoju čašu kuhanog vina. Blještava kulisa adventskih događanja i izloga trgovina ubrzo se "preselila" i u naše domove, a zatim, naravno, i na Instagram.

Brojni poznati i slavni nisu gubili vrijeme čekajući posljednji čas za blagdansko ukrašavanje, a bajkovite prizore iz svojih domova posljednjih su dana podijelili i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. I dok su neki od njih za ukrašavanje su angažirali profesionalce, drugima su u pomoć priskočili njihovi najmiliji, a treći su pak s guštom zasukali rukave i izrazili svoju kreativnost kroz maštovite dekoracije. Dobivali su pohvale, ali i kritike, a kome je kićenje najbolje pošlo za rukom - prosudite sami.

Maja Šuput

Svestrana Maja posljednjih mjeseci radi punom parom, jer se uz svoje nastupe i upravljanje brendom morala usredotočiti i na televizijski angažman u Supertalentu. Ipak, blagdansko dekoriranje u njezinom domu nije palo u drugi plan, nego baš suprotno - za malenog je Blooma stvorila pravu božićnu bajku pazeći na svaki detalj. Divovski Orašar, čarape za darove s imenima članova obitelji, ukrasi za bor u obliku slatkiša i snjegovića, vjenčići i lampice... Kao u američkim filmovima! Međutim, ništa nije uspjelo zasjeniti preslatkog Blooma, koji je u odijelu pomoćnika Djeda Mraza postao glavna zvijezda njezinog Instagrama.

Marko Grubnić

Majin stilist i najbolji prijatelj također nije razočarao svoje brojne pratitelje. Ove je godine odlučio svoj dom urediti u zlatnim tonovima uz klasične aranžmane od borovine, svijeće i češere, a zanimljivo je kako je osim velikog okićenog bora po stanu postavio i mnoštvo malenih jelki. Naravno, nije propustio u cijelu priču uključiti i svoje omiljene ljubimce, dva pomeranca, za koje je također pripremio prikladne božićne stylinge.

Sonja Kovač

Popularna influencerica odabrala je božićno drvce prekriveno umjetnim snijegom, a ukrasila ga crvenim i bijelim kuglicama te natpisom "Merry Christmas". Suprug Goran Mandić pridružio joj se na ovogodišnjoj "blagdanskoj razglednici", a pozirali su zagrljeni uz kamin okićen čarapama i božićnom ružom.

Nevena Rendeli Vejzović

TV voditeljica i producentica također se odlučila za božićnu jelku s bijelim ukrasima i "snijegom", a razigranu atmosferu upotpunila je velikom disko kuglom. Uz bor je postavila i tračnice za dječji vlakić, a prizor njezino troje djece koje se igraju uz okićeni bor raznježio je njezine pratitelje.

Antonija Mišura Sandrić

Ove godine se lijepa bivša košarkašica odmaknula od klasične božićne palete boja i uredila svoj stan u neutralnim tonovima. Umjesto kuglica odlučila se za bijele, ručno rađene ukrase za bor, no zadržala je djelić tradicionalnog "štiha" uz zahvaljujući jaslicama.

Dora Martinović

image

Influencerica Dora Martinović

MARKO MISCEVIC CROPIX

Modno osviještena Dubrovkinja svakodnevno inspirira svoje brojne pratitelje maštovitim odjevnim kombinacijama, a njezini su božićni ukrasi podjednako upečatljivi. Drvce je dekorirala stylish ukrasima u obliku slatkiša, mašnicama i lampicama, dok je u kuhinju smjestila aranžmane od zimzelenog bilja.

Linker
28. travanj 2024 03:12