Posljednji trenutci

Zadnja fotografija Anne Heche: Prije nesreće ušla je u dućan, vlasnik nije mogao vjerovati

Svega 20 minuta prije nego se svojim automobilom zabila u kuću, glumica Anne Heche pozirala je nasmijana s vlasnikom trgovine koja prodaje perike. On je opisao susret, nesvjestan da će uskoro doznati da je glumica u teškom stanju nakon što je izazvala jednu prometnu nesreću, pobjegla a potom udarila u katnicu u Los Angelesu.

"Danas sam upoznao Anne Heche, kupila je crvenu periku... Obožavam Venice Beach", napisao je pored fotografije na kojoj se on i Heche smiješe u kameru.

Netom nakon te fotografije Heche je sjela u automobil kojim se zabila u kuću u Los Angelesu. Njen automobil se zapalio, a ona je zadobila teške ozljede mozga i opekline po tijelu. Nakon što su liječnici obitelji rekli da joj je mozak preteško ozlijeđen da bi se izvukla, obitelj je odlučila donirati njene organe.

"Moj brat Atlas i ja ostali smo bez mame. Nakon šest dana nevjerojatnih emotivnih zaokreta, na kraju osjećam samo duboku tugu, bez riječi sam. Nadam se da se moja majka oslobodila patnje i da sad počinje istraživati ono što vjerujem da je njena vječna sloboda", poručio je njen sin Homer nakon vijesti da je glumica preminula.

Iako je očito da se i dalje borila s traumama iz djetinjstva, s fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama čini činilo se da Anne konačno živi sretan život.

Posljednju svoju fotografiju objavila je 14. srpnja.

"Lijepi trenuci na setu s braćom Lawrence", napisala je pod fotografije s Joeyem Lawrenceom, njegovom suprugom Samanthom i bratom Andrewom.

Daily Mail piše da je dobila malu ulogu u romantičnoj komediji Frankie Meets Jack, koja se snimala u Braintreeju u Massachusettsu. Snimanje filma je završeno sredinom srpnja, a očekuje se da će biti objavljen sljedeće godine.

Linker
19. travanj 2024 21:27