za one jakih živaca

Za one jakih živaca: Rene Bitorajac večeras u centru Zagreba otvara Horror House

Mračni podrumski prostor, zastrašujući zombiji, namještaj iz davnih vremena... Atmosfera je to koja će vam na najbolji mogući način dočarati Noć vještica, a u njoj će se oni jakih živaca moći zabavljati tijekom cijele godine.

"Iz Tvornice strave selim u centar Zagreba u jedan podrum u Preradovićevoj ulici 30, gdje otvaramo Horror House. To je nešto meni za gušt, obožavam takvu vrstu zabave i adrenalina. Otvaramo za Noć vještica i baš se veselim", rekao nam je nedavno Rene Bitorajac, a konačno je došao taj dan.

U podrumskom prostoru u strogom centru grada od večeras u 17 sati počinje zabava za one jakih živaca, a tko ne stigne danas, na Halloween, Horror House bit će za sada otvoren od četvrtka do nedjelje u poslijepodnevnim satima.

‘‘Meni je to oduvijek bila genijalna zabava i interesantno mi je kako se ljudi boje iako znaju da su u kontroliranim uvjetima. Zato šetnja kroz naš Horror House može biti i terapeutska za one koje se žele riješiti straha. A posjetitelji sami mogu birati level koji žele vidjeti, od razgledavanja odlično uređenog prostora do susreta sa živim utvarama.‘‘, kazao nam je popularni glumac kojeg trenutno gledamo u seriji Metropolitanci.

Linker
19. travanj 2024 01:01