Jennifer Garner

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Superjunakinja

Vraća se Elektra: Jennifer Garner boksa i znoji se kako bi došla u staru formu

Okretnost i snaga sigurno će majci troje djece odlično doći u snimanju novog filma; u „Deadpoolu 3” ponovit će ulogu bogate nasljednice i plaćenice Elektre Natchios.

Okretnost i snaga sigurno će majci troje djece odlično doći u snimanju novog filma; u „Deadpoolu 3” ponovit će ulogu bogate nasljednice i plaćenice Elektre Natchios.

U znoju lica svog i bez trunke šminke snimljena je holivudska glumica Jennifer Garner tijekom nedjeljnog boksačkog treninga s privatnim trenerom u Los Angelesu. Boksački meč odigravao se na balkonu, a glumica nije ni pomislila zabušavati na treningu, iako je samo dan prije bila na koncertu Taylor Swift u dalekom Kansas Cityju, objavio je Daily Mail. Odjevena u tajice i plavu majicu bez rukava te s crvenim boksačkim rukavicama na rukama, 51-godišnja glumica dijelila je precizne udarce, a zanimljivo je da ovih dana predano vježba u još dvije teretane koje su, među ostalim, specijalizirane za fitness baziran na plesu.

image

Jennifer Garner dijelila je precizne udarce na treningu boksa

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Okretnost i snaga sigurno će majci troje djece odlično doći u snimanju novog filma; kako je objavio The Hollywood Reporter, Jennifer će uskoro zaigrati u novom Marvelovom akcijskom filmu „Deadpool 3” u kojem će reprizirati ulogu bogate nasljednice i plaćenice Elektre Natchios, a glumit će uz zvijezdu serijala Ryana Reynoldsa i Hugha Jackmana. Zavodljivu Elektru Jennifer je prvi put odglumila u filmu „Daredevil” iz 2003., potom i dvije godine kasnije u filmu „Elektra”. Premda taj film, u kojem je glumio i naš Goran Višnjić, nije baš ostavio dojam na publiku i kritiku, svi su zapamtili Jenniferinu fascinantnu pojavu, a ona se očigledno trudi jednako dobro izgledati i u novom filmu.

U „Daredevilu” glavnu je ulogu imao Ben Affleck, bivši Jenniferin suprug i otac njezino troje djece. Par se upoznao još 2000. na snimanju „Pearl Harbora”, no između njih se počelo kuhati tek tijekom snimanja „Daredevila”, a vezu su objavili 2004. godine. Sljedeće su se godine vjenčali, a službeno su se razveli 2018., premda je vezi i prije došao kraj. Kad je upoznala Bena, Jennifer je bila u braku s kolegom Scottom Foleyem s kojim je glumila u seriji “Felicity”, a taj je brak potrajao od 2000. do 2004. godine.

Linker
27. travanj 2024 02:52