NOVA GLAZBENA ZVIJEZDA

VIDEO Kako je Baby Lasagna pobjegao s našeg snimanja

Prijepodne smo proveli s novom glazbenom senzacijom koja nas je osvojila svojom karizmom, modnim izričajem i šarmom, čak i neočekivanim odlaskom zbog kojeg nismo uspjeli završiti razgovor.

Zbog čega si odabrao umjetničko ime Baby Lasagna? Zašto te tata zove Baby Njoki? I hoće li ti se tvoje obožavane mačke pridružiti na sceni Dore? Jedina su tri pitanja na koje smo na zakazanom intervjuu dobili odgovore od mladog glazbenika Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagna koji je proteklih tjedana postao prava glazbena senzacija i pokorio YouTube trending i to nakon što je zbog odustanka Zsa Zse upao na Doru i tako dobio mogućnost da potencijalno predstavlja Hrvatsku na idućoj Euroviziji.

image
VANESA PANDZIC CROPIX

Simpatičan glazbenik rodom iz Umaga na snimanje je došao u pratnji svog PR-a, profesionalno odradio fotografiranje, ali kada je trebao krenuti odgovarati na naša pitanja njegov PR prekinuo je intervju, ispričao se i rekao da hitno moraju ići ostavivši nas u poprilično neočekivanoj situaciji.

image
VANESA PANDZIC CROPIX

Što je promijenilo planove ne znamo. Bilo kako bilo Baby Lasagna tijekom našeg kratkog susreta nije ostavio dojam da mu je slava udarila u glavu. Dapače, ni sam, kako nam je rekao, ne zna je li slava ono što istinski želi za razliku od stvaranja glazbe u što je siguran.

Pogledajte što nam je otkrio u kratkom video intervjuu:

@gloriamagazin Prijepodne smo proveli s novom glazbenom senzacijom koja nas je osvojila svojom karizmom, modnim izričajem i šarmom, čak i neočekivanim odlaskom zbog kojeg nismo uspjeli završiti razgovor #babylasagna #dora2024 #rimtimtagidim ♬ original sound Gloriamagazin

Inače, Marko nam je u neformalnom razgovoru otkrio kako završava uređenje kuće u Kašteliru u koju se seli iz rodnog Umaga, ali i da će dati sve od sebe da se u najboljem svjetlu predstavi na skorašnjoj Dori na kojoj nastupa s pjesmom "Rim tim tagi dim". Upravo zbog toga najavio je i da će se od idućeg tjedna povući iz medija kako bi se što bolje pripremio za nastup na Dori. Mi mu želimo puno sreće i da idući intervju, na koji će doći kao pobjednik na Dori ako se karte tako poslože, ipak odradimo do kraja.

image
VANESA PANDZIC CROPIX
Linker
23. travanj 2024 22:47