Tako bi trebalo biti

Veliki i u boli: Ispada da su Tom i Giselle savršeni i u razvodu

Zvijezda američkog nogometa i bivši supermodel imaju dvoje djece i upravo su finalizirali razvod njihova 13-godišnjeg braka, no za razliku od mnogih parova koji su se razišli, oni se neće ‘krviti‘ oko najvažnije stvari u životu.

Zlatni par u braku je proveo 13 godina, nešto malo dulje su bili u vezi, zajedno imaju dvoje djece, a sada kad su konačno objavili da je razvod finaliziran Tom Brady i Gisele Bündchen i dalje opravdavaju svoju zvjezdanu reputaciju. Njihova djeca neće biti spriječena viđati bilo kojeg roditelja kada god to požele, otkrio je par blizak zvijezdi američkog nogometa za People.

Nakon mnogo nagađanja javnost je saznala da je njihov razvod finaliziran prošlog tjedna, par ima dvoje djece 12-godišnjeg sina Benjamina Reina i 9-godišnju kći Vivian Lake. Djeca će i nakon razlaza roditelja imati "puni pristup oboma roditeljima kad god to budu htjeli", tvrdi poznavatelj para.

image

Tom Brady i Gisele Bündchen rastali su se nakon 13 godina braka

SCHILDHORN/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Mogu vidjeti kojeg god roditelja žele. Imaju raspored, ali niti jedan od njih neće spriječiti djecu da vide drugog roditelja. Niti jedan od njih nije takav", dodao je izvor

"Djeca obožavaju i jedno i drugo, imat će puni pristup oboma, kad god to požele. Nisu osvetoljubivi na taj način, djeca neće biti pijuni, nego će ih oba roditelja voljeti i cijeniti", zaključio je poznavatelj situacije.

image

Par ima dvoje djece

CHRISTOPHE SIMON AFP

Nakon što su finalizirali razvod Tom i Giselle su se dogovorili da će imati zajedničko skrbništvo nad djecom, kako će on ostati u Tampi na Floridi, a ona će živjeti u Miamiju, koji je udaljen četiri sata.

Brady koji ima i 15-godišnjeg sina Jacka s bivšom partnericom Bridget Moynahan, vijest o razvodu objavio je simultano s Bündchen na društvenim mrežama, i tom su prilikom naglasili da će njihova djeca i dalje primati "ljubav i pažnju koju zaslužuju".

Linker
20. travanj 2024 07:34