ATP TURNIR

Velika obožavateljica: Josipa Lisac pozirala s teniskom legendom nakon iscrpljujućeg meča

Josipa Lisac bodrila je Stana Wawrinku na sinoćnjem meču na ATP turniru u Umagu, čestitala mu je nakon pobjede i fotografirala se s njim, uhvativši ga pod ruku.

Kao i prošle godine, Josipa Lisac bodrila je tenisače na ATP turniru, no ovaj put je upoznala švicarskog igrača, Stana Wawrinku. Meč pobjednika iz Umaga 2006. pratila je do kraja, nešto prije ponoći u subotu, kada je 38-godišnji veteran svladao Roberta Carballesa Baenu i postao posljednji polufinalist 33. Plave Lagune Croatia Opena.

image

Josipa Lisac razgovarala je i s Goranom Ivaniševićem

GORAN SEBELIC CROPIX
image

Ovaj put je na Plava Laguna Croatia Openu bodrila Stana Wawrinku

GORAN ŠEBELIć CROPIX

O tome svjedoči fotografija na njenom Instagramu: estradna diva spontano ga je primila pod ruku i pozirala s osmijehom, pogleda zaklonjenog sunčanim naočalama. Kako Švicarcu nije prvi put da igra u Hrvatskoj, znao je kakvu je čast doživio: nema baš mnogo sretnika u svijetu sporta s kojima se Josipa Lisac poželjela fotografirati.

Za tu priliku lice je zaklonila ružičastim šeširom srednjeg oboda, dok je njen prošlogodišnji, također ružičasti šešir, imao nešto širi obod. Lani je ležerno-elegantnu odjevnu kombinaciju upotpunila ružičastom torbicom koja joj je u VIP loži dobro došla. Poslužila joj je kao štit od loptica koje su prilikom "raspucavanja" uoči meča, letjele na sve strane. Kako bi se obranila, Josipa je podignula svoju ružičastu torbicu, nasmijavši time svoje društvo.

image

Josipa Lisac na prošlogodišnjem ATP-u u Umagu

GORAN ŠEBELIć CROPIX

Velika glazbenica je fan tenisa, ne propušta turnir u Umag, no ovaj put ima i uspomenu s Wawrinkom, osvajačem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu u paru s Rogerom Federerom. Njemu je, pak, očito godilo što mu je osobno čestitala na pobjedi.

Linker
25. travanj 2024 03:19