Propao joj tulum

Umjesto u casinu, Kim Kardashian proslavila rođendan u zalogajnici koju obožava i princ Harry

Zbog loših vremenskih uvjeta, reality zvijezda nije mogla avionom odvesti svoje društvo u Las Vegas pa su se zadovoljili ‘skromnim‘ hamburgerima u restoranu brze hrane kraj aerodroma.

Iako je svoju rođendansku zabavu porpuno drugačije zamislila, Kim Kardashian na kraju je večerala u jednom od restorana brze hrane “In N Out Burger”, jedno od omiljenih mjesta i princa Harryja. Naime, veselo društvance uputilo se privatnim avionom u Las Vegas na večeru u talijanski restoran Carbone u sklopu hotela i casina Aria te kasnije na Usherov koncert u Caesars Palace, no zbog jakog vjetra nisu mogli sletjeti pa su se vratili u Los Angeles.

image

Selfie za uspomenu

DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kim Kardashian u sexy izdanju ulazi u zalogajnicu

DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No nisu odmah htjeli odustati pa su još na aerodromu čekali više od sat vremena ne bili se vremenki uvjeti u las Vegasu popravili, a onda su ogladnili i otišli u najbliži “In N Out Burger”. Kim Kardashian, njezina mama Kris, sestra Khloe i nekolicina prijateljica šokirale su goste zalogajnice kada su unutra ušetale u svojim glamuroznim izdanjima prigodnim za tulumarenje u Las Vegasu.

image

Khloe Kardashian u šljokicama od glave do pete

DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Dogovor što će tko jesti ispred- zahoda

DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No navikle na znatiželjne poglede uz pratnju nezaobilaznih kamera, naručile su si hranu i piće za van, a osoblje i goste ostavili u nevjerici. Tako slavna reality zvijezda sigurno neće nikada zaboraviti svoj 42 rođendan, no nema sumnje da su cure nakon što su utažile glad, potražile negdje u gradu i adekvatno mjesto za zabavu.

Linker
24. travanj 2024 23:12