Nikako da joj krene

U velikim financijskim problemima: Amber Heard prodaje kuću u Kaliforniji

Veliki iznos koju će zaraditi od prodaje kuće ne iznenađuje jer su cijene pustinjskih kuhća narasle nakon pandemije.

Sudski dokumenti pokazuju da je Amber Heard odustala od isplate za razvod od Johnnyja Deppa koja je mogla doseći desetke milijuna dolara. Naime, glumica je u financijskim problemima te sada prodaje svoju kuću u Kaliforniji. Dokumenti u koje je Daily Beast imao uvid pokazuju da je Amber ignorirala upute svog odvjetničkog tima da ne traži Deppa za najveći iznos novca na koji je imala pravo nakon što su podnijeli zahtjev za razvod 2016. godine.

Mogla je tražiti polovicu Deppovih 33 milijuna dolara koje je zaradio snimajući četvrti dio "Pirata s Kariba", jer je snimljen dok su bili u braku. Ali Heard je ipak odlučila da neće, te im je napisala e-mail u kojem je rekla ‘da se ne radi o novcu.‘ Sudac je odbio dopustiti da se taj dokaz prihvati tijekom Deppove tužbe za klevetu protiv nje. Na kraju je sudac donio odluku da Amber plati Deppu ukupno 8,3 milijuna dolara nakon što je proglašena krivom za klevetu, iako je tvrdila da nema dovoljno novca za to.

image

Glumica Amber Heard

NBC/DATELINE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Izgleda da je sada počela skupljati dio te gotovine tako što prodaje kuću u dolini Yucca u kalifornijskoj pustinji za 1,05 milijuna dolara, te bi trebala dobiti oko 500.000 dolara. Glumica je navodno kupila kuću 2019. preko anonimne zaklade.

Mnogi su nakon presude nagađali da neće uspjeti financijski pokriti presudu koja uključuje 10 milijuna dolara kompenzacijske štete i 350.000 dolara kaznene štete. Također će dobiti dva milijuna dolara od Deppa u protutužbi, mešutim još uvijek treba više od osam milijuna dolara za platiti. Daily Beast je istaknuo da je sutkinja Penney Azcarate odbila dopustiti timu Amber da podnese razgovor koji je vodila sa svojim odvjetnicima tijekom brakorazvodnog procesa.

Odvjetnici glumice preklinjali su je da traži ono što su smatrali ‘desetcima milijuna dolara‘ na koje je imala pravo kroz zaradu Deppovih "Pirata s Kariba". Tvrdili su da je Depp snimio "Pirate s Kariba 5" tijekom braka da je to ‘zajedničko vlasništvo‘ i da je Heard imala pravo na polovicu imovine.

image

Johnny Depp i Amber Heard

SAMUEL CORUM AFP

Heard im nije dopuštala da potražuju taj novac, a njezini su odvjetnici putem e-pošte rekli da je ‘održala svoju riječ‘ da se ne radi o gotovini. Sudac Azcarate odbio je bilo kakvo spominjanje ovih e-poruka u okviru suđenja za klevetu. Možda najpikantnije otkriće iz dokumenata je da je tim Depp možda pokušao poslati gole fotografije Heard, kao i Amberin kratki rad kao egzotične plesačice. Heardov pravni tim tvrdio je da su to ‘nevažne osobne stvari‘ koje ne bi trebale biti dopuštene u suđenju.

Dan nakon što je njezin odvjetnički tim uložio žalbu, Deppov tim je uložio žalbu nakon što mu je naloženo da plati dva milijuna dolara odštete nakon što je osuđen po jednoj točki optužnice za klevetu jer je rekao da su tvrdnje protiv njega o zlostavljanju u obitelji lažne. Iako se činilo da je mučnoj sudskoj trakavici došao kraj, financijski problemi za Amber izgleda tek počinju!

Linker
19. travanj 2024 03:01