Bilo je veselo

U prozirnoj čipki na večeri: Nakon propalog puta u Vegas, Kim ipak proslavila rođendan

Slavljenica je ekipu htjela odvesti u Las Vegas preko vikenda, no zbog lošeg vremena nisu mogli odletjeti. Sada je otkrila da su ipak dostojni proslavili u romantičnom ambijentu.

Kim Kardashian ipak je proslavila rođendan u velikom stilu. Reality zvijezda i poduzetnica napunila je 42 godine prošli petak, no tek je sada obavila fotografije sa svečane večere koju je priredila za obitelj i najbolje prijatelje. Tako je Kim ipak spasila rođendan nakon propalog puta u Las Vegas.

Kako je vidljivo na fotografijama koje je objavila bila je okružena sestrama: Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian i Kylie Jenner. Slavne sestre zalistale su u najboljim izdanjima i pozirale zagrljene. Slavljenica je imala upečatljiv i oskudan outfit - ispod prozirne bijele haljine ukrašene cvjetnom čipkom vidio se set crnog donjeg rublja.

Uz fotografiju sa sestrama Kim je pokazala i slavljeničku tortu, zatim bogato uređen stol s pregršt svijeća, a uz njenu obitelj veselili su se i neki njeni najbliži prijatelji i suradnici.

Prema veselim fotografijama i toploj atmosferi čini se da je Kim ipak proslavila svoj rođendan, koji nije krenuo po planu. Na Storyjima je otkrila da je s obitelji i prijateljima tijekom vikenda htjela skočiti do Las Vegasa i večerati u restoranu Carbone te pogledati Usherov koncert. Međutim zbog lošeg vremena i snažnih udara vjetra njihov privatni avion nije mogao sigurno doći na destinaciju, tako da su se putnici-slavljenici morali prisilno prizemljiti.

image

Kim je nakon prisilnog slijetanja, uvjesto u Vegasu završila u zalogajnici kraj piste

DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kim, mama Kris, sestre i prijatelji, uređeni od glave do pete za partijanje, umjesto u Vegasu završili su na burgerima u restoranu In-N-Out Burger, koji se nalazi kraj aerodroma.

U jednoj ranijoj objavi Kim se zahvalila svim čestitarima i spomenula je kako su joj sva događanja, pa i otkazani put, bila posebna zbog čega će se ovog rođendana sjećati zauvijek.

Linker
23. travanj 2024 15:15