INSTAGRAM
Na noninom imanju

U oazi mira: Franka Batelić u idiličnom ugođaju, fanove oduševila jednostavnim lookom

Pratitelje je više od mirnog istarskog ugođaja izgledom fascinirala 30-godišnja Franka koju ovih dana ponovo gledamo kao članicu žirija u showu "Ples sa zvijezdama".

Pratitelje je više od mirnog istarskog ugođaja izgledom fascinirala 30-godišnja Franka koju ovih dana ponovo gledamo kao članicu žirija u showu "Ples sa zvijezdama".

I kad ne pokaže ni četvorni centimetar kože, pjevačica Franka Batelić dobije brojne pohvale za izgled. Na fotografiji u najnovijoj objavi na Instagramu odjevena je u isprane traperice i bijelu košulju dugih rukava i sretno se smiješi zatvorenih očiju obasjana suncem. Idiličan prizor snimljen je na imanju njezine bake u Istri, koje je u obitelji već generacijama, a Franka je u objavi napisala: "U mojoj Istri, na noninom imanju, mjestu gdje se širi miris djetinjstva i bezbrižnosti... Mjestu istinske sreće i mira gdje duša prodiše."

Ipak, pratitelje je više od mirnog istarskog ugođaja izgledom fascinirala 30-godišnja Franka, koju posljednjih sezona gledamo kao članicu žirija u showu "Ples sa zvijezdama" na Novoj TV. U tom je showu 2009. godine, još dok se prikazivao na HRT-u, s plesnim partnerom Ištvanom Vargom i pobijedila.

Sa suprugom Vedranom Ćorlukom, koji je sada pomoćnik izbornika Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, ima dvoje djece, sina Viktora, trogodišnjaka, i kćer Gretu koja je na svijet došla prije pet mjeseci. Je li s Frankom u istarskom raju trenutno i njena obitelj, nije otkrila, ali pratitelji već znaju da je istarska oaza mira mjesto na kojem pjevačica sa svojim najdražima najradije puni baterije.

Linker
28. travanj 2024 05:39