Boris Banović i Ivana Kindl oprostili su se od showa

 HRT
Zvijezde pjevaju

Trud nije bio dovoljan: Iz showa ‘Zvijezde pjevaju‘ su ispali Boris Banović i Ivana Kindl

Za bodove i naklonost žirija i publike iduće subote nadmetat će se pet parova, a prepreke koje ih dijele od maksimalnog broja bodova postaju sve teže.

Za bodove i naklonost žirija i publike iduće subote nadmetat će se pet parova, a prepreke koje ih dijele od maksimalnog broja bodova postaju sve teže.

U showu "Zvijezde pjevaju" za naklonost publike i žirija više se neće boriti modni kritičar Boris Banović i njegova mentorica Ivana Kindl. Dali su sve od sebe izvodeći hit Dine Dvornika "Afrika", no uloženi trud ipak nije mogao nadomjestiti vokalne propuste. "Onaj početak nastupa je bio kriminalan i to ti Kindlice isto znaš", rekao im je Marko Tolja.

Već je tada bilo jasno da im se ljulja pozicija u showu. Danijela Martinović pokušala je ublažiti riječi kolege iz žirija: "S obzirom na sve, ti si Borise još i dobar".

Pa ipak, nakon glasovanja žirija, Boris i Ivana bili su na posljednjem mjestu. Dijelili su ga s Ivanom Pažaninom i njegovom mentoricom Zsa Zsom, no ipak su se izvukli. Članovi žirija dali su chefu do znanja da se prošle subote, u četvrtoj emisiji 12. sezone popularnog showa, provukao kroz "ušicu igle". "Nemaš mana, osim onih pjevačkih. Htio bih ti dati višu ocjenu, ali...", rekao je kuharu strogi Marko Tolja.

image

Lovro Juraga i Vjeko Ključarić nižu pohvale

HRT

Najviše pohvala dobili su mladi glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. "Malo mi se gadiš kako si dobar", poručio je Battifiaca zgodnom Lovri nakon što je komentirao odličan nastup i otvorili su show pjesmom "Ladies Night".

Pohvaljene su i glumica Jelena Perčin i mentor Bojan Jambrošić, dok su Lucija Šerbedžija i mentorica Ivanka Mazurkijević razgalile prisutne izvodeći pjesmu "Kišni razdraganci". "Ti si razbudila usnulu zvijer koja sigurno ne bi mogla doći da negdje ne sniva u tebi. Jako sam sretna zbog toga. Ovo je po meni tvoj najbolji nastup", pohvalila je Danijela poznatu dramsku umjetnicu.

Ove subote parovi su pjevali pred žirijem dvaput. Tri para činila su plavi, a preostala tri para crveni tim te su se zajedničkom izvedbom pjesme "Dvije zvjezdice" borili za dodatni bod. Plavu skupinu činili su, sa svojim mentorima, Lovro, Lucija i Ivan, a crvenu Boris, Jelena i Davor. Dodatni bod žirija osvojio je crveni tim.

Linker
26. travanj 2024 11:08