Kao sestre

Tri generacije na plaži: Gwyneth Paltrow naprosto blista u društvu najvažnijih žena

Baka, mama i kći osim nevjerojatne fizičke sličnosti imaju i gotovo identičan modni izričaj, na prvu ih je teško i razlikovati.

Glumica i wellness poduzetnica Gwyneth Paltrow zna kako uživati. Protekle blagdane odlučila je provesti na rajskim karipskim plažama okružena obitelji. Gwyneth je obitelj odvela na Barbados gdje već neko vrijeme uživaju, a uz nju su majka Blythe Danner, 18-godišnja kći Apple i 16-godišnji sin Moses koje je dobila u braku s Chrisom Martinom.

image

Gwyneth je na odmor povela cijelu obitelj

CHARLIE PITT/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Prizori s karipskih plaža Gwyneth i njenih najmilijih i na prvu odaju kako je riječ o jednoj obitelji. Ono što je gotovo zapanjujuće je sličnost između tri generacije žena u obitelji, a gotovo se ne može vidjeti razlika među njima kada su fotografirane izdaleka.

image

Apple i Gwyneth

CHARLIE PITT/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na toplom karipskom suncu obitelj se hladi u moru i uživa na pješčanim plažama. Svjetlopute dame u šetnji plićakom zaklonile su se ručnicima i pareima, dok su pak u moru potražile osvježenje kada bi sunce jako upeklo.

image

Gwyneth sa 79-godišnjom majkom Blythe Danner

CHARLIE PITT/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
CHARLIE PITT/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Osim nevjerojatno slične sitne građe Blythe, Gwyneth i Apple dijele i nepogrešiv modni stil, te su na ovom odmoru pokazale da su jednostavni i jednobojni kupaći kostimi odličan izbor.

Linker
18. travanj 2024 03:20