BILJANA BLIVAJS/CROPIX
U Sarajevu

Tony Cetinski nakon otkazanog nastupa: "Nisam nimalo ljut, koncert će ionako morati platiti"

Glazbeniku su otkazali nastup u Sarajevu povodom obljetnice Olimpijskih igara. Tonyjev koncert bio je zakazan za 10. veljače ispred Vječne vatre, no kako nam kaže pjevač, na kraju je presudila politika i ništa od druženja sa Sarajlijama.

Glazbeniku su otkazali nastup u Sarajevu povodom obljetnice Olimpijskih igara. Tonyjev koncert bio je zakazan za 10. veljače ispred Vječne vatre, no kako nam kaže pjevač, na kraju je presudila politika i ništa od druženja sa Sarajlijama.

‘‘Evo, sad sam i ja u trendu. I mene su zabranili!‘‘, našalio se glazbenik Tony Cetinski nakon što mu je otkazan koncert u Sarajevu koji se trebao održati povodom obilježavanja 40. godišnjice početka Zimskih olimpijskih igara. Tonyjev koncert bio je zakazan za 10. veljače ispred Vječne vatre, no kako nam kaže pjevač, na kraju je presudila politika i ništa od druženja sa Sarajlijama.

‘‘Nisam nimalo ljut zbog otkazivanja jer to nije želja moje publike i građana Sarajeva, već neki pritisci koji su sjeli na plodno tlo. Dobivam puno poruka podrške Sarajlija, no neki misle drugačije. Koliko mi je poznato, radi se o nekoj influencerici i dvoje glazbenika koji uopće ne žive u Sarajevu, ali su se pobunili zašto bih baš ja trebao imati koncert za tu obljetnicu, a ne netko iz Sarajeva. Očito su takva potkopavanja i razmišljanja dobro sjela gradonačelnici koja je otkazala koncert. Meni je ovo samo dobra reklama, a postoji i ugovor po kojemu će ionako morati platiti - neodržani koncert. Uostalom, pogledajte samo komentare ispod moje objave na Facebooku pa će vam sve biti jasno‘‘, rekao nam je Cetinski.

image

Ja pjevam samo o ljubavi i ne znam koga to može smetati

BOZIDAR VUKICEVIC CROPIX

O svemu se oglasio i na društvenim mrežama i poručio onima iz Sarajeva koji su uskraćeni za njegov koncert neka dođu u zagrebačku Arenu 31. svibnja kojim će proslaviti 35 godina karijere i na koji su dobrodošli svi narodi i entiteti s ovih prostora. Jer- njegova deviza je - samo ljubav!

Svoju objavu zaključio je stihovima iz njegovog novog dueta koji će pjevati s kolegom Adijem Šošetom - ‘‘Nije važno gdje se moliš, po kojoj Svetoj knjizi. Samo je važno dal‘ si čovjek ili nisi.‘‘ Na dan koncerta u zagrebačkoj Areni, Tony će proslaviti i 55. rođendan tako da pjevač sigurno sprema glazbeni spektakl za pamćenje.

Linker
26. travanj 2024 07:44