Instagram
Kao marljiva pčelica

Tko bi mu odolio? David Beckham na selu je procvjetao i otkrio još jedan slatki hobi

Nakon što je nedavno otkrio da mu kuhanje dobro ide, između dugih šetnji u okolici obiteljskog imanja, bivši nogometaš 'bacio' se na izradu vlastite košnice, naime jako ga je zainteresiralo pčelarstvo.

Kad smo pomislili da njihov savršen život, čak i u izolaciji zbog pandemije, ne može biti bolji i ispunjeniji, Beckhamovi su pokazali suprotno. Ovog puta David je ispao prava marljiva pčelica pokazavši svoju novu zanimaciju. Nakon tri mjeseca života na obiteljskom imanju Cotswolds, bez izlazaka u urbane dijelove, David Beckham je otkrio pčelarstvo. Odlučio je sam izgraditi vlastitu košnicu.

"Je li to tvoj novi projekt dušo?", pita ga Victoria koja je snimala video svog supruga koji je čavlima spajao letvice u okvire za saće.

View this post on Instagram

New project...watch this space @victoriabeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

"Bit ćeš vrlo sretna kad dobiješ svoj vlastiti med", odgovara joj David dok koncentrirano zabija čavle i sluša radio u svojoj radionici na otvorenom.

Selo mu dobro pristaje

Svojim spretnim pokretima vidljivo je kako David ima iskustva u stolarskim poslovima.

Zasukanih rukava, okružen nacrtima, letvicama udubljen u novi projekt David je opet pokazao da je kralj dobrog stila. Otkako je u izolaciji nosi elegantno - ladanjski izgled, idealan za duge šetnje po rascvjetanim livadama i uzoranim poljima.

Hlače od samta, vuneni puloveri, kape od tvida, sv eu zemljanim i zelenim tonovima, ležerno oslonjen na štap za hodanje, David ne može sakriti koliko uživa u obiteljskoj i seoskoj idili.

Nedavno je ovaj bivši nogometaš otkrio još jednu veliku strast - kuhanje i pečenje kočala. Otkako je u karanteni jako muu je dosadno i počeo je eksperimentirati s jelima i otkrio da mu zaista dobro ide. Kako novo umijeće ne bi ostalo samo u njegova četiri zida, David planira svoje savjete i recepte podijeliti s fanovima i sa svima koji vole kuhati u novom kulinarskom showu.

Pročitajte i:

Victoria poludjela za novim proizvodom: Bivša pjevačica doslovno blista dok reklamira skupu kozmetiku

Potpuno iskrena Vicki: 'Usko i strukirano podizalo mi je samopouzdanje, ali strahovala sam dosta dugo'

David Beckham otkrio novu strast: Slavni chef ga inspirirao da pokrene vlastiti kulinarski show

To može samo ona: Victoria Beckham zaradila ogroman novac tako što nije pjevala sa Spice Girls4:

Linker
18. travanj 2024 09:10