Irina Shayk

 SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK
Ozbiljna veza

Tjeskoban je zbog karijere: Velika potpora Tomu Bradyju je nova djevojka Irina Shayk

Umjesto da žali za danima kada bi u ovo doba godine bio u svlačionici Tampa Bay Buccaneersa i pripremao se za novu sezonu, razmišlja o sljedećem spoju s Irinom.

Umjesto da žali za danima kada bi u ovo doba godine bio u svlačionici Tampa Bay Buccaneersa i pripremao se za novu sezonu, razmišlja o sljedećem spoju s Irinom.

Nekadašnjoj zvijezdi američkog nogometa, Tomu Bradyju, romansa s Irinom Shayk nije tek "pojas za spašavanje" zbog razvoda od bivše supruge, Gisele Bundchen. Između jedne od najljepših manekenki svijeta i bivšeg profesionalnog sportaša, mogla bi se desiti prava ljubavna priča, u kojoj su jedno drugome bezrezevna podrška i prijatelji a ne samo ljubavnici.

Izvor blizak Daily Mailu tvrdi kako se njihov odnos razvija u tom pravcu. Irina je podrška Tomu koji je navodno anksiozan zbog umorivljenja - tu odluku donio je početkom ove godine. Inače bi u ovo doba godine kretale pripreme i treninzu za Tampa Bay Buccaneerse.

"Irina pomaže Tomu s tjeskobom koja se posljednjih nekoliko tjedana pojačava jer bi se u ovo doba godine pripremao igrati nogomet. Nova veza ide tako sjajno iz više razloga, ali jedan od glavnih je taj što mu skreće misli s terena. Nedostaje mu igranje, ali se više ne vraća na teren. Zahvaljujući Irini, pažnja mu je usmjerena na nju. Slobodno vrijeme koristi za izgradnju njihove veze, pretvara se u nešto posebno", tvrdi izvor.

image
IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Njihovi su se sastanci ustalili, što potvrđuje informacije da se romansa zahuktava. Ranije ovog mjeseca Tom i Irina proveli su dva dana zajedno zatvoreni u hotelu The Twenty Two, u londonskom kvartu Mayfair. Bivša zvijezda američkog nogometa stigao je u taj hotel, gdje se već nalazila Irina, u nedjelju rano ujutro. Prijavio se u 2 sata nakon što se u subotu kasno navečer iz Birminghama dovezao u London. Iskrao se iz hotela sporednim izlazom u utorak ujutro i uputio prema zračnoj luci - s Irinom koja je izašla iz hotela glavnim ulazom.

image
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Početkom mjeseca bili su na klasičnom dejtu u sushi restoranu Azabu u njojorškoj četvrti Tribeca, a potkraj srpnja proveli su noć u Los Angelesu: došao je po nju automobilom, dovezao ju u svoj dom i ujutro vratio u hotel.

"Stvari stvarno funkcioniraju i sviđa mu se kako je ušla u njegov život baš u pravo vrijeme. To je nešto što se jednostavno osjeća prirodno, ispravno i utješno. On voli svaku minutu s njom i jedva čeka što bi moglo biti sljedeće", rekao je izvor.

Čini se da su "kliknuli" na vjenčanju milijardera Joea Nahmada i njegove dugogodišnje djevojke Madison Headrick na Sardiniji u svibnju ove godine. Prvi put su zajedno fotografirani dva mjesec kasnije, no i sada, kada njihova veza nije tajna, ne žele potvrditi jesu li zajedno. Kako se bliži sezona glamuroznih društvenih događanja, prilika za "službenu šetnju" crvenim tepihom gdje bi se mogli pojaviti s rukom u ruci, bit će napretek.

Linker
28. travanj 2024 07:04