BILJANA GAURINA/CROPIX
Svoja bez kompromisa

Tina Katanić se vraća: ‘Danas sam menadžerica za loto djevojke, a pišem i knjigu‘

Na Instagramu, za sada, prati samo 10 profila, mahom prijatelja i suradnika, u pet dana objavila je 10 objava.

Na Instagramu, za sada, prati samo 10 profila, mahom prijatelja i suradnika, u pet dana objavila je 10 objava.

Nakon dugog izbivanja iz javnosti i s društvenih mreža Tina Katanić se vratila. Otvorila je profil na Instagramu i u jednom danu objavila nekolicinu značajnih fotografija uz još značajnije opise.

"Gdje je danas Tina? Tina danas uživa u životu! Obožavam putovati, sklapati prijateljstva s predivnim ljudima koji me inspiriraju, čija kreativnost budi kreativnost i u meni. I naravno - voljeti van granica. Kao i uvijek", napisala je nekadašnja TV prezenterica.

U 10 objava, Tina se prisjetila svih trenutaka koji su joj značili obilježili karijeru, ali je na Instagramu istaknula i čime se danas bavi.

"Gdje sam danas? Zaštitno sam lice igara na sreću na inozemnim tržištima, primarno na španjolskom jeziku, ali za razliku od Bingo doba, danas sam iza kamere! Danas sam menadžerica, mentorica i moderatorica za loto djevojke. O tome uskoro više", otkrila je Katanić da joj je karijera loto djevojke i dalje u punoj snazi.

Na Instagramu, za sada, prati samo 20 profila, mahom prijatelja i suradnika. U jednoj se objavi pohvalila se i susretima sa svjetskom reality megazvijezdom Kim Kardashian.

"Jedna od meni najuzbudljivijih revija je bila Formula 1 Fashion show u Amber Lounge-u u Monte Carlu koju je iz prvog reda pratila i Kim K.! Ovo je bio moj prvi, no ne i posljednji susret s njom", prisjetila se Tina.

image

Tina se prisjetila svih trenutaka koji su joj značili obilježili karijeru

DAMIR KRAJAC/CROPIX

No Tina ne misli samo živjeti na staroj slavi, nego je najavila i da ćemo uskoro dobiti nadasve zanimljivo štivo, jer kako tvrdi - piše knjigu.

"Neuništiva i svoja - baš kakva sam oduvijek bila, započela sam novo poglavlje u knjizi koju pišem beskompromisno, pod svojim uvjetima, prateći svoja uvjerenja i poštujući druge", najavila je Tina da uskoro stiže intrigantno i beskompromisno štivo.

image

Na Instagramu je otkrila i čime se danas bavi.

DANIJEL SOLDO/CROPIX
Linker
26. travanj 2024 05:56