PRIVATNA CEREMONIJA

Tajno vjenčanje: Nakon 5 godina veze udala se Ashley Olsen

Bivša glumačka zvijezda svoj ljubavni život oduvijek drži podalje od očiju javnosti, stoga ne čudi da je s Louisom Eisnerom izmijenila zavjete na privatnoj ceremoniji pred pedesetak najbližih ljudi.

Modna dizajnerica i nekadašnja dječja glumačka zvijezda Ashley Olsen u tajnosti se udala za svog dugogodišnjeg partnera, umjetnika Louisa Eisnera, izvještava Page Six. Zavjete su izrekli na privatnoj ceremoniji 28. prosinca u svom domu u Bel-Airu, pred pedesetak najbližih prijatelja i članova obitelji.

image

Par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Olsen je poznata po tome što svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Iako je s Eisnerom u vezi od 2017. godine, još uvijek nije komentirala njihov odnos u medijima. Glasine o njihovim zarukama počele su kružiti u lipnju 2019., nakon što je Ashley u nekoliko navrata viđena s upečatljivim prstenom na lijevoj ruci.

image

Ashley i Louis Eisner na ljetovanju na otoku Pantelleriji u Italiji

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Par se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti i njihov prvi (i zasad jedini) zajednički izlazak na crveni tepih bio je u rujnu prošle godine. U pitanju je bila proslava neprofitne organizacije Young Eisner Scholars, koju je osnovao Louisov otac, odvjetnik Eric Eisner.

Zvijezda serije "Puna kuća" i njezina sestra blizanka Mary-Kate Olsen poznate su po svojem minimalističkom stilu na temelju kojeg su izgradile i modni brend The Row. "Odgojene smo da budemo diskretne. To je jednostavno naša estetika, ali to ne znači da ne cijenimo maksimalistički dizajn. Nekad kolekcija i krene od raskoši, ali uvijek je "umirimo", pojednostavimo", otkrile su blizanke Olsen u intervjuu za i-D. S obzirom na to da su obje poznate po minimalnim, jednostavnim komadima, vjerujemo da je i vjenčanica bila u stom stilu.

Za razliku od Ashley, njezina slavna sestra blizanka Mary Kate imala je nešto manje sreće u ljubavi. Prošle se godine razvela od Oliviera Sarkozyja, bankara i brata bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, s kojim je bila u braku pet godina.

Linker
19. travanj 2024 23:16