Video hit

Sve pretvara u zlato: Josipa Lisac u izdanju u kakvom je još niste vidjeli

Umjesto mikrofona uzela je ‘tešku alatku‘ i svima pokazala što sve može.

Da prave dive žive među nama, još je jednom pokazala naša osebujna glazbenica Josipa Lisac. Naime, dok bi neki pomislili kako jedna od naših najcjenjenijih pjevačica iznimnog glazbenog izričaja, prepoznatljiva po svom pomalo ekscentričnom modnom stylingu, dane provodi čitajući poeziju i slušajući glazbu, daleko je to od prave istine.

Josipa Lisac živi ispunjenim životom i punim plućima, iako je u životu doživjela veliki osobni gubitak, prerani odlazak svoje najveće ljubavi, Karla Metikoša o čemu nam je puno puta govorila. Posljednjih godina, s pokretanjem vlastitih profila na društvenim mrežama, pjevačica često putuje i dijeli crtice iz života koje nisu isključivo s nastupa i gostovanja.

Tako je ovog vikenda sa svojim pratiteljima i obožavateljima na Instagramu podijelila video u kojem je vidimo kako - bere masline.

Dobro raspoložena, s posebnim električnim alatom u rukama, naša glazbena diva snimljena je ovog suhog i sunčanog vikenda u berbi u Istri, dok pobire "Sonjine prve masline", napisala je ispod objave.

Očekivano, uslijedili su brojni lajkovi, ali i komentari njezinih pratitelja. "Idol!", "Nije nimalo lako. Sretan rad!", "Uvijek predivna naša dama Josipa <3", Teški radnik: na bini, u voćnjaku... ali bilo što da započne - sve pretvara u zlato" - samo su neki od komentara ispod njezine videa.

Linker
17. travanj 2024 11:59