TINA ROWDEN/NETFLIX/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Skladan par

Supruga rijetko pokazuje: Dolly Parton otkrila tajnu velike ljubavi koja traje skoro 60 godina

Američka country pjevačica i njezin suprug Carl Dean upoznali su se u praonici rublja, a zajedno su od 1966. godine. Glazbenica tvrdi da se i danas vole jednako kao i na početku njihove veze.

Američka country pjevačica i njezin suprug Carl Dean upoznali su se u praonici rublja, a zajedno su od 1966. godine. Glazbenica tvrdi da se i danas vole jednako kao i na početku njihove veze.

Američka pjevačica Dolly Parton i njezin suprug Carl Dean zajedno su gotovo 60 godina, a u braku od 1966. godine. Iako se vrlo rijetko zajedno pojavljuju u javnosti, 77-godišnja country zvijezda odlučila je otkriti tajnu njihovog uspješnog braka. Kako donosi britanski Daily Mail, par se upoznao 1964. godine u praonici rublja u Nashvilleu. Bili su vrlo mladi kada su počeli izlaziti. Parton je u tom trenutku ima tek 18, a Dean 21 godinu.

Sudbonosno ‘‘da‘‘ izrekli su dvije godine kasnije, a kako kaže slavna pjevačica, tajna njihovog dugogodišnjeg braka i veze koja traje gotovo 60 godina krije se u njihovom otvorenom odnosu.

image

Dolly Parton i Carl Dean zajedno su skoro 60 godina, a rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti

ABC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

‘‘Mislim da je za veliki dio naše dugogodišnje veze, ali i braka, zaslužna činjenica da smo uvijek iskreni, otvoreni i imamo izopačeni smisao za humor. On je lud, zabavan i pametan. I nakon toliko godina, i dalje sam ludo zaljubljena u njega‘‘, rekla je Parton koja dodaje kako neizmjerno cijeni njegovo mišljenje o bilo kojoj temi. Osim toga, kaže da joj nikada nije uputio ružnu riječ niti su skloni svađama.

Jednom prilikom i Dean je progovorio o njihovoj vezi. ‘‘Moja prva pomisao bila je da ću oženiti tu djevojku. Moja druga pomisao je bila, Bože, ona izgleda toliko dobro. I to je bio dan kada je moj život zapravo započeo. Ne bih mijenjao posljednjih 50 godina ni za što na ovom svijetu", rekao je za medije prije 10-ak godina.

image

Pjevačica kaže da se tajna njihovog dugogodišnjeg braka krije se u njihovom otvorenom odnosu

AFF-USA/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 12:03