Najgledanija emisija

‘Superpotjera‘ nadmašila i popularni ‘Ples‘: Oglasio se ponosni lovac Dean Kotiga

Prema rezultatima gledanosti kviza "Superpotjera" moglo bi se reći da smo kvizaška zemlja. Novi HRT-ov kviz čija je prva epizoda emitirana u nedjelju navečer, sa žestokom konkurencijom na drugim kanalima nacionalnih televizija, služben je najgledanija emisija te nedjelje. Objavio je to HRT na svojim stranicama, a ponosno se pohvalio i jedan od lovaca na svom Twitteru. "Moram u ime cijele ekipe reći da smo iznimno ponosni kako je već prva epizoda ‘Superpotjere‘ uspjela biti najgledanija nedjeljna emisija na hrvatskoj televiziji, preskočivši čak i ‘Ples sa zvijezdama‘. Kažem ‘već prva‘, jer ludilo ustvari tek slijedi", kazao je Dean Kotiga podijelivši članak s HRT-ove stranice.

Kviz kojeg vodi Joško Lokas ima i stalnih pet lovaca, osim spomenutog Kotige to su Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić, svi se oni natječu protiv jednog natjecatelja. A koncept se svidio gledateljima, kako javljaju s HRT-a prva epizoda emitirana u nedjelju 26. ožujka je prema agenciji AdScanner bila je najgledanija nedjeljna emisija.

image

Superpotjera

RENATO BRANĐOLICA ZA HRT

"Prezadovoljan sam prvom epizodom Superpotjere. To je zapravo trebao biti pilot, ali je ispao dobro i išao je kao prva emisija. Posebno me raduje što smo u nedjelju bili najgledanija emisija", kazao je Mario Sedmak urednik programskog odjela Zabava HTV. Istaknuo je i da je posebno ponosan na kratko vrijeme u koje su uspjeli pokrenuti tu licencnu emisiju, koja se u originalu zove "Beat the Chasers". "Prosječno za jednu novu kviz emisiju treba do šest mjeseci. Mi smo je podigli za praktički tri mjeseca, ako ne i manje, iako je činjenica da je to spin-off Potjere", dodao je Sedmak.

image

Svih pet lovaca igraju

RENATO BRANĐOLICA ZA HRT

Nakon što je sa svojim pratiteljima Kotiga podijelio mišljenje cijele ekipe, napisao je dodatni komentar. "I ne morate sad počet ‘Ples"‘ ovo, ‘Ples‘ ono, držimo se činjenica kako je ‘Ples sa zvijezdama‘ emisija koja već godinama u našem medijskom prostoru ima zacementirano mjesto, vrlo dobre brojke gledanosti i sjajnu medijsku popraćenost. U prvoj epizodi sve to preskočiti, nije malo", pojasnio je Kotiga.

Linker
26. travanj 2024 03:11