Na filmskom setu

Superjunaci opet zajedno: Momoa otkrio da se Affleck vraća kao Batman?!

Dvojica glumaca odlično su se provodili na filmskom setu Warner Brothersa u Los Angelesu, a da se "kuha" nešto zanimljivo otkrio je glavni glumac Aquamana.

Priprema li se opet Ben Affleck za ulogu Batmana? Glasine je potaknuo ni više ni manje, nego njegov kolega superjunak Jason Momoa objavivši zajedničke fotografije, ali i snimku iz filmskog studija uz znakovit opis.

"Ponovo zajedno Bruce i Arthur. Volim te i fališ Ben. Turističke posjete studiju Warner Brothersa upravo su dobro istražile pozadinu. Ulovljen na setu, sjajne stvari stižu u Aquamanu", napisao je Jason.

Na fotografijama su Ben i Jason zagrljeni i nasmijani od uha do uha, a u videu je Momoa snimao sebe dok je na njega naletjela ekipa turista u obilasku studija. Glumac ih je pozdravio uz smijeh i riječi da je nemoguće sačuvati tajnu kada obožavatelji kruže po setovima. Što je samo potpirilo nagađanja da će Ben ponovno utjeloviti Batmana u novom filmu "Aquaman and the Lost Kingdom".

Momoa je već ranije dao naslutiti da se sprema nešto posebno, kroz storije na Instagramu najavio je da se vratio na set, da "ne može reći što radi", jer je to "top secret". Međutim u novoj objavi kazao je da ne može sačuvati top secret, odnosno top tajnu, dok turisti i obožavatelji obilaze setove. Dao je naslutiti da je hrpa obožavatelja zatekla Afflecka i njega dok odlaze s filmskog seta.

image

Film Liga pravde iz 2017. gdje su glumili zajedno

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

I dok mu čuvanje tajne o povratku u plašt i ulogu Batmana možda baš nije pošlo za rukom, Ben Affleck je romantično vjenčanje s ljubavi života Jennifer Lopez odradio kao pravu top tajnu. Za romantičan bijeg i vjenčanje u kapelici u Las Vegasu saznalo se tek kada su to oni htjeli otkriti. Nakon vjenčanja Ben i Jen medeni mjesec provode u Parizu, a kada je uspio ugurati i snimanje u Los Angelesu, ne zna se točno, budući da glumci imaju običaj objavljivati sadržaj i s vremenskim odmakom.

Linker
20. travanj 2024 01:35