Vruće...

Strastveni poljupci Maje i Nenada probudili maštu fanova: ‘Kad mislimo da nas nitko ne gleda‘

Dok druge njezine objave u prosjeku postižu oko 10 tisuća lajkova, ova ih je prikupila više od 18 tisuća, što je na korak (ili bolje rečeno lajk) do njezine nenadmašne fotografije sinčića Blooma.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica uživa na godišnjem odmoru na otoku Pagu, a u nizu ljetnih fotografija istaknule su se romantične fotografije sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Kao i uvijek, Maja Šuput redovito obavještava o destinaciji u kojoj boravi, u čijem društvu uživa, što radi, jede, kako se zabavlja njihov neodoljivi sinčić Bloom.... No, niti jedna od njezinih posljednjih objava nije toliko podigla atmosferu na Instagramu koliko spomenute fotografije na kojima ju je suprug podigao u naručje, te se u prvi mah sanjivo gledaju, a potom i strastveno ljube.

Naime, dok druge njezine objave u prosjeku postižu oko 10 tisuća lajkova, potonja ih je prikupila više od 18 tisuća, što je, podsjetimo, na korak (ili bolje rečeno lajk) do njezine nenadmašne fotografije sinčića Blooma s novom frizurom.

"Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda", napisala je pjevačica ispod niza fotografija ne skrivajući bračnu idilu.

Očekivano je bilo da njezina vojska obožavatelja neće ostati ravnodušna, pogotovo zato što Maja Šuput, za razliku od mnogih, spremno komunicira i s medijima i sa svojim vjernim fanovima te uvijek simpatično i bez dlake na jeziku odgovara i na najškakljivija pitanja.

"Ma predivni ste!", "Sexy!", "Prekrasni!", "Ipak netko i gleda...", "Slatki ste jako!", "Mogao bi mali Bloom dobiti bracu ili seku...", samo su neki od komentara.

U ovoj romantičnoj atmosferi, pjevačica je odjenula jednodijelni crni kupaći kostim sa zlatnim detaljima i prorezima na struku, dok je njezin Nenad na sebi imao plave kupaće hlačice s crvenim detaljima, baš kakve ima i Bloom.

Linker
24. travanj 2024 22:21