SMIJEŠNA JE

Strašni sud: Vedran Ćorluka i trogodišnji sinčić Viktor komentirali Frankin look iz ‘Plesa‘

Franka Batelić je zablistala u raskošnoj kreaciji boje breskve, a kosu je oblikovala u guste kovrče. Sudeći prema videu koji je snimio Ćorluka, upravo je njezina frizura ostavila najveći dojam na Viktora.

I ovog proljeća maleni Viktor Ćorluka svake nedjelje s oduševljenjem gleda svoju poznatu mamu, pjevačicu Franku Batelić, u ulozi članice žirija televizijskog natjecanja "Ples sa zvijezdama". Lijepa Riječanka nam je uoči prve live emisije nove sezone showa ispričala kako njezinog sinčića u emisiji najviše vesele njezini glamurozni stylinzi. Navikao ju je, kaže, gledati u nešto drugačijim izdanjima.

"Znalo se dogoditi i da budem uz njega i istovremeno na TV-u, ali to ga ne zbunjuje. Sve sam mu objasnila, a i ova današnja djeca dobro razumiju televiziju. Prošle godine nije toliko shvaćao, samo je govorio "A gle, mama. Mama ima haljinu!" To je bilo glavno", rekla je kroz smijeh.

image

Franka Batelić

INSTAGRAM/FRANKA BATELIć

Modni sud trogodišnjeg Viktora ove je nedjelje zabilježio Frankin suprug, naš bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka. Batelić je zablistala u raskošnoj kreaciji boje breskve, a kosu je oblikovala u guste kovrče. Sudeći prema videu koji je snimio Ćorluka, upravo je njezina frizura ostavila najveći dojam na Viktora.

"Kakvu mama ima frizuru?", upitao je svoga oca. "Kao lav! Je li smiješna?", rekao je Čarli kroz smijeh, a Viktor je odgovorio potvrdno. Video je do suza nasmijao Franku, koja ga je ubrzo podijelila na svojem Instagram profilu.

Linker
25. travanj 2024 05:31