potpuno neočekivano

Što se događa? Victoria Beckham uklonila tetovažu posvećenu suprugu

Iako su se mnogi obožavatelji obitelj Beckham prestrašili da će Vicky ostaviti Davida, dizajnerica je sve objasnila u novom intervjuu.

Dizajnerica Victoria Beckham pokrenula je niz glasina o tome zašto je dala ukloniti tetovažu inicijala imena svog supruga Davida Beckhama. Mnogi njezini obožavatelji zabrinuli su se da Vicky planira ostaviti Davida pa uklanja sve uspomene na njega.

Međutim, bivša Spajsica zanijekala je da napušta supruga.

"Ovu tetovažu sam napravila jako davno i jednostavno nisu bile posebno delikatne. Bile su nekako deblje i malo su ‘krvarile‘. Jednostavno nisu više tako izgledale pa sam ih dala ukloniti. Samo iz tog razloga, ničeg drugog", rekla je Victoria u emisiji "Today".

image

Victoria je uklonila tetovažu koju je napravila davnih dana.

FREDDIE BAEZ/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Mediji su počeli špekulirati jesam li ostavila muža. Ne. Samo mi je bila muka od tetovaže. Vrlo jednostavno", dodala je dizajnerica.

Victoria, koja s Davidom ima sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćer Harper, prokomentirala je i vjenčanje svog najstarijeg sina s Nicolom Peltz, no nije htjela komentirati njihov navodni razdor.

"Bilo je to prekrasno vjenčanje. Vidjeti svog sina tako sretnog kao majci mi znači puno", rekla je Vicky.

Na pitanje kakve će pouke o braku Brooklyn naučiti od svojih roditelja, rekla je: "Mislim da je najvažnije da smo bliski i da su linije komunikacije uvijek otvorene. Nikada ne možete ponuditi pravi savjet, djeca to moraju sama shvatiti, ali vi morate biti tu", zaključila je.

Iako su prije vjenčanja bile u dobrim odnosima, rat između snahe Nicole i svekrve Victorije počeo je uoči Nicolinog službenog ulaska u obitelj Beckham.

image

Victoria Beckham

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, u zajedničkom intervjuu sa suprugom za Variety, Nicola je otkrila da je svađa s Vicky počela u trenutku kada nije željela nositi vjenčanicu koju je dizajnirala Victoria, nego je odlučila odjenuti Valentinovu kreaciju.

"Povezale smo se kako bi zajedno dizajnirale haljinu, no onda je prošlo nekoliko dana i nitko mi se nije javio. Victoria je nazvala moju mamu i rekla da njezin tim ne može stići napraviti haljinu. Planirala sam nositi Victorijinu vjenčanicu i bila sam zaista uzbuđena što mogu nositi dizajn koji je kreirala moja buduća svekrva. Već sam dugo obožavateljica Valentina i njihove mode. Bila sam stvarno sretna što sam mogla otputovati u Rim i na licu mjesta isprobati haljinu", ispričala je Nicola.

Linker
17. travanj 2024 17:48