Tajno putovanje

Što Kim Kardashian zaista jede: Konobar objavio njen račun od 3000 kuna

Reality zvijezda privatnim je avionom odletjela u Australiju, gdje njen novi dečko snima film, sve je otkrio jedan brbljavi konobar koji se pohvalio čime je sve poslužio Kardashian.

Da nisu svi konobari diskretni kao njihovi kolege u hrvatskim ekskluzivnim restoranima na Jadranu, dobro je poznata činjenica, tako se sada jedan konobar iz Australije pohvalio da je poslužio Kim Kardashian. Reality zvijezda i njena pratnja navodno su jeli u talijanskom restoranu u Cairnsu, u Queenslandu u Australiji. Tamo je Kim otputovala na romantični vikend s Peteom Davidsonom.

U Australiju je 41-godišnja reality zvijezda stigla u subotu i ostala je četiri dana koje je provela sa svojim 28-godišnjim dečkom koji u Port Douglasu snima svoj novi film Wizards!

Konobar koji radi u restoranu Piccolo Cucina tvrdi da je Kim imala obilnu narudžbu, a ostavila mu je i izdašnu napojnicu.

"Uzeo sam narudžbu od Kim K danas na poslu. Hvala na velikoj napojnici Kim Kardashian", napisao je uz fotografiju sebe ispred restorana. Konobar je fotografirao i račun od ukupno 576 australskih dolara, odnosno nešto manje od 3000 kuna.

Na računu se vidi i što je ekipa jela, među narudžbama su bile i četiri Caprese salate, tri od rukole, dvije pizze Margherite, jedna s četiri vrste sira, lignje, dva riblja jela, fettuccine carbonara, njoki sa sirom, klasične lazanje, teletina scallopini, a našla se tu čak i pizza s Nutellom...

image

Račun koji je navodno napravila Kim Kardashian

INSTAGRAM

"Upravo sam završio s poslom i vidim da očito imam ogroman broj Kiminih obožavatelja. Evo njenog računa", objavio je konobar kasnije. Uz to se našalio: ‘Dijeta Kimmy K starter pack‘.

Kim je odsjela u luksuznom hotelu Sheraton Mirage u Port Douglasu, koji je smješten otprilike sat vremena od Cairnsa. Od Port Douglasa do Carnica kim je putovala automobilom, samo nekoliko sati pije ukrcavanja na njen privatni avion, kako bi se vratila u Ameriku.

Izvor blizak Kim kazao je za Daily Mail Australia da se reality zvijezda nije htjela da itko zna za njen posjet toj zemlji i jako se potrudila da je nitko ne fotografira.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

MEGA/PROFIMEDIA

"Došla je samo da provede vrijeme s Peteom i ne planira izlaziti iz hotela. Ne želi da je se smeta. Ako naiđete na nju vrlo će rado pozdraviti, ali definitivno ne želi da je se fotografira na ovom putovanju", kazao je izvor.

Linker
16. travanj 2024 23:17