David Guetta

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
otkrili su i ime

Stigla je prinova: Slavni DJ s 24 godine mlađom partnericom dobio treće dijete

Francuski glazbenik i DJ David Guetta s partnericom Jessicom Ledon na društvenim je mrežama objavio lijepu vijest.

Francuski glazbenik i DJ David Guetta s partnericom Jessicom Ledon na društvenim je mrežama objavio lijepu vijest.

Slavni glazbenik i DJ David Guetta dobio je treće dijete. S 32-godišnjom djevojkom Jessicom Ledon dobio je njihovo prvo zajedničko dijete, a sretnu vijest potvrdili su na društvenim mrežama. "Ljubav je u zraku. Dobro došao, Cyane", napisao je 56-godišnji glazbenik u opisu fotografije i pritom otkrio ime koje su dali dječaku.

Vijest o tome da će dobiti treće dijete, Guetta je lani u studenome otkrio na crvenom tepihu, pojavivši se na dodjeli glazbenih nagrada Latin Grammy u španjolskoj Sevilli u društvu partnerice kojoj se ispod svečane haljine već vidio lijepo izraženi trudnički trbuh.

image

David Guetta i Jessica Ledon u vezi su od 2015. godine, a ovo im je prvo zajedničko dijete

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Par je u vezi od 2015. godine, a Guettinim obožavateljima nije dugo trebalo da primijete kako proslavljeni francuski DJ uz 24 mlađu partnericu, američku manekenku kubanskog podrijetla proživljava svoju drugu mladost.

image

Guetti je ovo treće dijete

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Glazbenik osim sina s manekenkom, ima dvoje djece s bivšom suprugom, inače klupskom menadžericom Cathy Lobé, i to 20-godišnjeg sina Elvisa koji je ime dobio po kralju rock’n’rolla te 16-godišnju kćer Angie, nazvanu po velikom hitu legendarnih The Rolling Stonesa.

Guetta i Lobe razveli su se 2014. nakon 22 godine braka, a premda je u nekoliko navrata izjavio kako se više ne misli ženiti jer "ne vjeruje u brak", svoju je novu odabranicu 2017. godine ipak zaručio.

Linker
26. travanj 2024 07:52