osmeročlana obitelj

Sreća je potpuna: Šestero djece Gordona Ramsayja na okupu zbog posebnog razloga

Televizijska voditeljica i supruga slavnog kuhara, Tana Ramsay, objavila je Instagramu dvije fotografije svojih šestero djece, na kojima se može vidjeti i najmlađi član obitelji.

Povodom Majčinog dana, koji se u Ujedinjenom Kraljevstvu obilježava 10. ožujka, televizijska voditeljica Tana Ramsay objavila je Instagramu dvije fotografije svojih šestero djece. Na fotografijama i mali i veliki poziraju s osmijehom na licu, a obožavatelji mogu vidjeti i najmlađeg člana sada osmeročlane obitelji.

"Sretan Majčin dan svima, šaljem ljubav pogotovo onima kojima je današnji dan izazovan. Osjećam se blagoslovljeno što sam mama ovim nevjerojatnim ljudima", napisala je supruga britanskog kuhara Gordona Ramsayja uz fotografije, na kojima su 25-godišnja Megan, 24-godišnja Holly, 24-godišnji Jack, 22-godišnja Matilda, 4-godišnji Oscar i tek četiri mjeseca star Jesse. Na prvoj fotografiji šesteročlana družina stoji i pozira, a najstarija Megan drži najmlađeg od njih u rukama. Na drugoj fotografiji braća i sestre smjestili su se na kauču pored bazena. Oscar sjedi u krilu starijeg brata, a Jesse se ovoga puta našao u rukama sestre Holly.

Mali Jesse došao je na svijet krajem 2023. godine, nekoliko dana nakon što je slavni kuhar, najpoznatiji po showu "Hell‘s Kitchen", proslavio svoj 57. rođendan. "Kakav odličan rođendanski poklon. Dobro došao Jesse James Ramsay. Još jedno klupko ljubavi u Ramsay brigadi. Tri dečka, tri djevojčice - gotovo", objavio je Gordon sretne vijesti sa zaključkom da je obitelj sada potpuna.

Gordon i Tana vjenčali su se 1996. godine, a posljednju trudnoću skrivali su od očiju javnosti, iako je sam Gordon u nekoliko navrata priznao kako bi njegova supruga voljela imati još jedno dijete. Tanina se želja ostvarila, a kuhar je na pragu šezdesete ponovno dobio prinovu. Jednom prilikom je priznao da je sa svakim djetetom sve bolji otac. "Sve ono u čemu si loš prvi put, kasnije budeš sve bolji i bolji. A i on odrasta s četvero odraslih braće i sestara, pa je zapravo već s četiri godine poput malog odraslog čovjeka", izjavio je tada, osvrnuvši se na svoj odnos s malim Oscarom.

image

Gordon i Tana Ramsay

SHUTTERSTOCK

Obitelj se nažalost u prošlosti suočila s jednom tragedijom. Tani je prije Oscarovog rođenja, točnije 2016. godine u dvadesetom tjednu trudnoće izgubila sinčića kojem su supružnici već bili odabrali ime i čije su rođenje jedva čekali. "Zvuči ružno, ali da nismo izgubili Rockyja, pitanje je bismo li se odlučili na još jedno dijete. No, Oscar sigurno nije njegova zamjena, nemojte me krivo shvatiti, jer zamjena ne postoji", osvrnuo se jednom prilikom Ramsay na cijelu situaciju.

Linker
11. ožujak 2024 15:42