Anna ‘Delvey‘ Sorokin smije izaći iz stana kad joj sud dopusti

 MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Anna Sorokin

Spretna prevarantica vraća se u društveni život: Vodit će reality show iz kućnog pritvora

Osuđena prevarantica unovčit će slavu kao domaćica večera u njujorškom stanu čije će druženje i razgovor s gostima budno pratiti kamere.

Osuđena prevarantica unovčit će slavu kao domaćica večera u njujorškom stanu čije će druženje i razgovor s gostima budno pratiti kamere.

Poput mačke koja se uvijek dočeka na noge, snalažljiva je i Anna Sorokin, prevarantica desetljeća koja je izigravala njemačku bogatašicu Annu Delvey, uvukla se u njujoršku društvenu kremu i iza sebe ostavila nagomilane dugove. Osuđena je zbog prevare, provela je u zatvoru dvije od četiri dosuđene godine te nadahnula Netflixovu seriju "Inventing Anna".

Razlog zbog kojeg joj treba odati priznanje nevjerojatna je domišljatost. Neslavno slavna Anna ima novi, legalan poslovni pothvat, vodit će reality seriju "Delvey‘s Dinner Club", javlja People . Budući da je na uvjetnoj slobodi i mora na gležnju nositi uređaj za praćenje, reality će se snimati u njezinom stanu u New Yorku.

Osmišljen je tako da Anna ugošćuje uzvanike na otmjenim druženjima i razgovara o aktualnim temama, a sve će pratiti televizijske kamere.

Projekt je, čini se, nastao na temelju rupe u zakonu. Dok je na uvjetnoj slobodi, Anna je u kućnom pritvoru i ne smije pristupati društvenim mrežama, ali nitko nije mislio na reality show u njenom domu pa ga sud nije zabranio, a upravo to će ona sad iskoristiti.

Prije nego je u jesen 2017. uhićena, Anna Sorokin uspijevala je četiri godine živjeti na visokoj nozi bez vlastitog centa. Koristila je lažne bankovne izvode i kartice, ostajala je dužna za noćenje u skupim hotelima, posuđivala je novac i nagomilala dug od najmanje 275.000 dolara.

Bit će zanimljivo pratiti što će reći gostima u reality showu postave li joj pitanje o njenoj prošlosti.

Linker
26. travanj 2024 03:27