Cameron Diaz i Jude Law u kultnom filmu.

 IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA
Konačno nastavak

Snima se drugi dio božićnog filma ‘Ljubav i praznici‘

Doznat ćemo što se dogodilo s parovima koji su se zaljubili zahvaljujući blagdanskoj zamjeni kuća jer se Cameron Diaz i ekipa napokon vraćaju na set.

Doznat ćemo što se dogodilo s parovima koji su se zaljubili zahvaljujući blagdanskoj zamjeni kuća jer se Cameron Diaz i ekipa napokon vraćaju na set.

Jedan od najljepših božićnih filmova "Ljubav i praznici", dobit će nastavak sedamnaest godina nakon premijere. Dovoljno je podsjetiti kako je riječ o filmu u kojem se Cameron Diaz i Kate Winslet zamjenjuju za kuće na dva tjedna, uoči Božića do Nove godine. Jedna odlazi u Los Angeles, druga u jugoistočnu Englesku, a zamjena ih povezuje u prijateljstvo i mijenja im život.

U omiljenom blagdanskom klasiku iz 2006. glavne uloge, osim spomenutih holivudskih glumica, tumače Jude Law i Jack Black. I danas se mnogi pitaju što se poslije dogodilo i kako im izgleda život nakon što su se spetljali zahvaljujući zamjeni kuća?

image

Snima se nastavak poslije sedamnaest godina.

COLUMBIA PICTURES/COURTESY EVER/EVERETT/PROFIMEDIA

Budući da se upiti o nastavku dviju prekrasnih ljubavnih priča iz filma gomilaju iz godine u godinu, Hollywood je popustio. Snima se nastavak, javlja The Sun.

Najbolje od svega je činjenica da se glumačka ekipa iz prvog dijela vraća na set. Obožavatelji filma oduševljeni su što će Cameron Diaz reprizirati ulogu, premda se prije osam godina povukla iz filmske industrije kako bi se posvetila obitelji. No, ljetos je s dobitnikom Oscara Jamiejem Foxxom za Netflix snimila akcijski film "Back in Action". Imala je u planu samo taj film jer su je producenti dugo nagovarali, ali se, na sreću, predomislila. Snimanje popularne priče o ljubavi koja plane tijekom plane tijekom blagdana, znak je da se glumica doista vraća na veliko platno.

Linker
26. travanj 2024 17:11