Konačno sretna

Službeno je! Mel B se zaručila, vijest je rasplakala njene kolegice Spajsice

Jedna od najenergičnijih članica girl benda Spice Girls iza sebe ima mnogo godina ljubavnih patinji, zlostavljanja u braku i borbi za dokazivanje očinstva, no vrativši se u rodni Leeds pronašla je i ljubav života.

Iako se samo nagađalo, sada je i službeno potvrđeno, pjevačica Mel B, odnosno Melanie Brown, zaručena je za svog dečka Roryja McPheeja. Nekad megapopularna pop zvijezda poznata i pod nadimkom Scary Spice posljednje tri godine je u vezi s ovim frizerom koji je 14 godina mlađi od nje. Čini se da je glazbenica nakon turbulentnog ljubavnog života - dva loša braka, nekoliko kratkih veza, konačno našla mir i sreću.

Potvrđuju to i reakcije njezinih kolegica i prijateljica iz benda Spice Girls. Spajsice su možda otišle u glazbenu mirovinu, ali su ostale velike prijateljice do danas. Naime, kako je otkrila Mel C, ostatak benda imao je svoje prste u ovoj vezi, otkrila je u intervjuu za Hello.

image

Emma Bunton i ostale kolegice odobravaju ovog njenog partnera

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Emma (Bunton) je plakala, a i Mel C. Sve su one presretne zbog nas, kazale su: ‘Volimo Roryja, nevjerojatan je!‘ Važno mi je njihovo mišljenje i posebno mi je drago što im se sviđa Rory, jer nikad prije nisu voljele niti jednog mog dečka, što su mi vrlo jasno dale do znanja. Zapravo su me usmjeravale prema Roryju mnogo prije nego smo nas dvoje krenuli u romantičnom smjeru. Ja bih im govorila da to nije tako, da mi je on jako dobar prijatelj uz kojeg se osjećam sigurno", otkrila je Mel B.

Rory ju je zaprosio dijamantnim prstenom u vrijednosti 100.000 funti u luksuznom hotelu na selu Cliveden House u Berkshireu.

image

Mel B i Rory McPhee snimljeni u njihovom Leedsu

SPLASH/PROFIMEDIA

Rory McPhee je od Melanie mlađi 14 godina, ima svoj frizerski salon u Leedsu te radi i na televiziji. Mel B se u rodni Leeds vratila nakon što je doslovno pobjegla iz Los Anglesa od bivšeg muža producenta Stephena Belafontea. Od njega se rastala s optužbom da ju je deset godina fizički i psihički zlostavljao, zbog čega se čak navodno pokušala i ubiti. Nakon rastave joj je dijagnosticiran posttraumatski sindrom, a glazbenica je otvoreno govorila o tom lošem braku. Nakon povratka u domovinu i javnog progovaranja o zlostavljanju, Melanie se angažirala u humanitarnom radu i pomaganju zlostavljanim ženama, zbog čega je ovog proljeća dobila i odlikovanje koje joj je uručio princ William.

image

Mel B ovog je proljeća dobila odlikovanje za svoj humanitarni rad, pomaganje ženama žrtvama nasilja

PA IMAGES/ALAMY/PROFIMEDIA

Iako je u tom trenu bila uvjerena da više neće tražiti ljubav, Rory je uspio i pokazao se kao ljubav njenog života. Mel B ima tri kćeri. Najmlađu 11-godišnju Madison dobila je u braku s Belafonteom, iz kratke veze s Eddiejem Murphyjem ima 15-godišnju Angel Iris koju on isprva nije htio priznati, a najstariju kći 23-godišnju Phoenix dobila je u prvom braku s glumcem Jimmyjem Gulzarom.

Linker
22. travanj 2024 22:10